2777
2789
عنوان

مافیای سینما

409 بازدید | 7 پست

شما حرفاییی کهتوی فضای مجازی از مافیا سینما میزنن باور میکنید 

خیبی از بازیگرای خانم که علناا میگن برای بازیگری باید الوده بشی 

شهره قمر چند وقت پیش کلی تو این زمینه حرف زد 

یا لیلا بوشهری 

مجریه هست همیشه روسری با حجاب میکنه ژاله اسمش 

اونم تو برنامه مدیری گفت اگه میخاستم بیام سمت بازیگری شرمنده اعتقادات وو خونوادم میشدم 

و گفت فضای بازیگری با جسم وروح من هم خوانی ندارع با زبون بی زبونی قشنگ رو تریبون تلوزیون ملی گفت برای بازیگر شدن باید چیز باشی 

پیج امین فردین تو اینستا که دیگه کلا پته همه بازیگرا و کارگردانا رو ریخته رو اب 

طوری شده که دیگه هر بازیگر خانم جدیدی تو فیلما میبینم تو دلم میگم خب اینم اره ....🙈🙄

یا میگن شریفی نیا کلا یه بانده 

برا فیلما از پسرا پول میگرن از خانما ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو همه جای دنیا همینه

بازیگری مثل فوتبال نیس

تو فوتبال طرف خوب گل بزنه خوب دفاع کنه میگن به به لیاقت هست و بهش جایزه میدن ولی بازیگری اینطوری نیس هیچ نعیار ملاک دقیقی ک اندازه گیری بشه نداره

و به شدت فساد آوره

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

یه بار شریفی نیا گفت اگه خانمه بره تو یه مغازه هم بگه سلااااااااام(با ناز و عشوه بگه و نخ بده) طرف هم یجور دیگه جوابشو میده! تو سینما هم همینه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم