2789
عنوان

یبوست نوزاد

151 بازدید | 13 پست

خانما من پسرم ی هفته شکمش درست کار نکرده یعنی دو روز در میون انداره ی بند انگشت پی پی میکنه دلیلش چیه؟چیکار کنم درست بشه؟فبلا دو روز پی پی نمیکرد سومین روز کلی میشد ولی الان ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن شیر خودم

خب شربت لاکتولوز بهش بده

هر ۸ ساعت ۳ سی سی

دکتر برا بچه من نوشت

البته بچه من هق میزدش😕

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

اگر تغذیش کمه مال اینه وگرنه اگر خوب میخوره یبوست داره یکم ترنجبین با خاکشیر بهش بده خوب میشه ب اندازه نصف قاشق چایخوری 

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
اگر تغذیش کمه مال اینه وگرنه اگر خوب میخوره یبوست داره یکم ترنجبین با خاکشیر بهش بده خوب میشه ب اندا ...

ن ماشالله شیر خوردنش عالیه..الان ترنجبین بدم دیگ کار میکنه همیشه یا باید چند روز بدم اوکی بشه ؟

اگ غذای کمکی میدی برنج و هوبچ و سیب زمینی پخته شده باهث یبوست میشه روغن زیتون بریز تو غذاهاش

اره ی چند روزه بهش پوره هویج دادم با شیرم قاطی کردم دادم امکان داذه بخاطر غذا های ک میخورم باشه؟

ن ماشالله شیر خوردنش عالیه..الان ترنجبین بدم دیگ کار میکنه همیشه یا باید چند روز بدم اوکی بشه ؟

روز اول کم بده خودش خوب ک شد دیگه نده تا ببینی دوباره ک یبوست میگیره ک ی ذره بدی 

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙

عزیزم ببخشید پسر من از 2 ماهگی یبوست داشت شیر خودمو میخورد موقعی بود  ک 10 روز پی پی نمیکرد و اصلا هم شکم درد نداشت خیلی بردم دکتر بعدش بردم دکتر گوارش کودکان آزمایش نوشت متوجه شدم کم کاری تیروئید داره و یبوستم از اونه در ضمن اون آزمایش اولیه ک از زیرپا خون میگرفتن واس تیروئید منفی بود ببرش دکتر 

عزیزم ببخشید پسر من از 2 ماهگی یبوست داشت شیر خودمو میخورد موقعی بود  ک 10 روز پی پی نمیکرد و ا ...

ن اخه خوب بود از وقتی ک بدنیا اومد تا همین یکی دوهفته من اشتباه کردم به بچه زود فرنی دادم اینجوری شد..نباید زود شروع میکردم ..خودمم جدیدا همش تند غذا میخورم رعایت نکردم