2777
2789
مهربون یعنی به دشمننمم بدی نکردم شوخم همشونو میخندونم وقتی حالشون بده بهشون دلداری میدم ارومشون میکن ...

منم اینطوریم توی تمام لحضه ها کنارشون بودم و هستم اما چه کنیم که قدر بودن کنار ما رو نمیدونن و بهمون خنجر میزنن 💔😭

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربون یعنی به دشمننمم بدی نکردم شوخم همشونو میخندونم وقتی حالشون بده بهشون دلداری میدم ارومشون میکن ...

دقییییقا منم همینطوریم دوستم زیاد دارما ولی دوست صمیمی نه💔اصلا فک کنم خیلیا اینجورین

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشن!
خیلی بیشورن همش تیکه میپرونن واذیت میکنن

عزیزم اگ اینجورین رو نده تا بخودشون اجازه بدن اذیتت کنن پرروشون نکن واس روی زیادی ک دادیه 

منم بعضی دوستام تحویلشون ک میگیری فک میکنن چخبره اصلن دوس ندارم ببینمشون ولی نمیشه 

آن که انتظار دارد هر چهار فصل سال بهار باشد. نه خود را می شناسد. نه طبیعت را و نه زندگی را...

استاتر تو مگه چند بار میخوای زندگی کنی یه بار بیشتر نمیشه زندگی کرد

اصلا غصه نخور 

من از چند نفر ضربه خوردم درست عین شما... باهاشون مهربون بودم ولی اونا سو استفاده کردن

اخرشم برگشتم پیش همون ۳ تا رفیق خودم پیش اونا بیشتر خوش میگذره😁😁

اون ۳ تای دیگه اذیتم کردن

الان من تجربه دارم نمیذارم هرکسی نزدیک شه برا رفاقت

توام یکی و انتخاب کن که ازش مطمئنی❤❤

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
اوووف منم از همه رفیقام بریدم بخاطر کارا و رفتارای مزخرفشون بنظرم پسرا واسه دوستی خیلی بهترن😕

پسرا که بدترن میزارن عاشق بشی بعد تنهات میزارن 😏

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

وقتی نیست یا آدم نیست دیگه چه میشه کرد

به نظر من بهترین دوست خداست 💖

نه خیانت میکنه 

نه بهت پشت میکنه 

نه تنهان میزاره

نه بهت دروغ میگه 

نه دستتو ول میکنه 😍😍❤💖