2777
2789
عنوان

بی انگیزم:(

147 بازدید | 13 پست

بعد از تموم بالا پایینا و سختی های زندگیم حالا که داره یواش یواش اوضاع خوب میشه و رو‌به اتفاقای خوب میره من حس میکنم هیچ انگیزه ای برای ادامه ندارم.روحم خستست قلبم شکسته

باور کنین قصد پز ندارم بخدا ولی پزشکی قبول میشم و هیچ شادی بر خلاف دوستام ندارم حتی قراره توی موسسه استادم مشاور کنکور بشم قبلا جفتش از آرزوهام بودن ولی الان اصلا برام مهم نیستن

دلم حضور مردی رو میخواد که بهش تکیه کنم اما هربار که به کسی ذره ای اعتماد میکنم بدجور بهمم میریزه 

نمیدونم چیکار کنم کاش نبودم اصلا😔😔😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پست شدن آجی همه یا بخاطر قیافه نزدیک میشن یا موقعیت هیشکی حسش واقعی نیس همه ماسک دارن انگار

انشاالله خدا یکی خوبشو قسمتت کنه در ضمن کتاب های انگیزه دار بخون خیلی تاثیر داره💜

اگه دوست داشتید بگید براتون صلوات بفرستم♡

حالا من کل زندگیم تووی23سال شکست بود 

هرکار میکنم نصفه میمونه نکه خودم بخواما نهخ ی اتفاقی میوفته نصفه میمونه بی انگیزم چوون آرزوهام نرسیدم و انگار بخشی از من هنوزم خواهان اون آرزوهاست

کاش من جای توو بودم از خوشی بی انگیزه میشدم😐

انشاالله خدا یکی خوبشو قسمتت کنه در ضمن کتاب های انگیزه دار بخون خیلی تاثیر داره💜

امیدوارم عزیزم مناسفانه منه مقید حتی ب حضور خدا هم شک کردم خیلی حس بدیه این سردرگمی

انشالله بهترینا نصیب خودتم بشه خواهری

امیدوارم عزیزم مناسفانه منه مقید حتی ب حضور خدا هم شک کردم خیلی حس بدیه این سردرگمی انشالله بهترینا ...

همین که به ارزوت رسوندتت ینی هس اتفاقا تو زندگی تو پررنگ ترم هس

حالا من کل زندگیم تووی23سال شکست بود  هرکار میکنم نصفه میمونه نکه خودم بخواما نهخ ی اتفاقی میو ...

وای دقیقا منم مثل شمام انگار کمبود دارم به نظرم وقتی ادم به هدفش برسه به یه ارامش و افتخار خاصی میرسه 

وای دقیقا منم مثل شمام انگار کمبود دارم به نظرم وقتی ادم به هدفش برسه به یه ارامش و افتخار خاصی میرس ...

همون دیگ مشکل منم اینه واسش اونجور که باید تلاش نکردم بخاطر شرایطم 

و اینکه روحمم خستس خیلییی