2777
2789
عنوان

شوهرمو گفتم...

182 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.

داداشم یکماهه ازدواج کرده.هنوز نیومده خونم چن بارم گفت گفتم شوهرم نیس هرموقع بیاد میگم.ک بیای.شوهرم اخرهفته ها میاد یکی دوشب.شوهرم با خانوادم رفتامد نداره.ولی بااین داداشام رابطش خوبه.منم بامادرشوهرم 6ماهه قهرم ب دلیل فحش دادن و بی احترامیاش.البته ک خودشم تمایل نداره بامن رفتامد داشته باشه.دیشب ب شوهرم میگم اگر فرداشب خونه ایی داشتمو بگم یکساعتی بیاد یهو گفت ن فردا بعدازظهرمیرم.بااینک همیشه شنبه میره.هچی نگفتم.بنظرتون اگر امروز نرفت سرکارچیزی بگم؟یا بیخیال باشم.دلم گرفت دیشب ولی هچی نگفتم.

اینم بگم من خونه داداش و خاهرم 3ساله ازدواج کردم نرفتم.چون شوهرم نمیره بنظرتون خودم برم وقتی این نمیره؟

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اومدن داداشت چ ربطی ب شوهرت داره ک حتما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدم اخه چرا بخاطر شوهرت خونه داداشت نمیری؟؟؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خونه خواهر برادر خودشونم نمیرین؟

من خاهربرادرمو میبینم خونه بابام.یه داداش داره نه زیاد پیش نیومده بریم بجز یکبار.اونم یکساعت.شهردیگن.ولی اونا میان خونمون بهترین برخورد و پذیراییو دارم.میدونم برمیگرده ب شخصیت و تربیتم

خب اومدن داداشت چ ربطی ب شوهرت داره ک حتما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدم اخه چرا بخاطر شوهرت خونه داداشت نمیری ...

نه بخاطر شوهرم نیس.خودم پیش نیومده برم.والا ادم نمدونه چ تایمی بره ک زن داداش بیدار باشه ب شب هم نمیتونم برم.صبح تا بعدازظهرخوابه شبم بیدار.من نمیتونم برم.خونه خاهرم نمیدونم چرا نمیرم هی دلمم میخادبرم

نه بخاطر شوهرم نیس.خودم پیش نیومده برم.والا ادم نمدونه چ تایمی بره ک زن داداش بیدار باشه ب شب هم نمی ...

عزیزم برو اگر خدای نکرده روزی ی مشکلی برات پیش بیا  اونا هستن ک بدردت میخورن.....تو برو خونه داداشت زن داداشتم بیدار میشه یا زنگ بزن بهش بگو میخام بیام خونت......خونه خواهرتم برو دلت باز میشه .......برو تا راهت باز بشه 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مگه داداشت بخاد بیاد حتما باید شوهرت باشه؟🤔

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

اینجا میام زن های قانع رومیبینم فک میکنم من خیلی بدم😓

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
مگه داداشت بخاد بیاد حتما باید شوهرت باشه؟🤔

خب میاد پیش شوهرم.اون میخاد ب این بی لیاقت احترام بزاره.حتی عروسیشم نرفته ولی بازم باخانمش میخادبیاد