2777
2789
عنوان

بچها چيکار کنم

188 بازدید | 29 پست

باردارم مدام فکر خيال مياد واسم استرس دارم ناراحتيام از بقيه يادم ميان استرس ميگيرم اشتهام ازدست ميدم هرچی ميخام فکر نکنم نميشه تنهام هستم حالم بد واقها ميترسم بچم چيزيش بشه تورو خدا يه راهکاري چيزی بدين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوریم حس میکنم دارم ب ی افسردگی شدید دچار میشم

ميترسم بچه چيزيش بشه خدا از اين ادما نگذره هی مدام ميشنوم اون چیگفت اين چئ گفت من خودم بخاطر شرايطم حال روحيم مدتيه خوب نبود باردارشدم خيلی بهترشدم دوباره حالم بخاطر بقيه بد شده نميدونم چيکار کنم 

اصلا ناراحت نباش به بقیه فک نکن فقط به خودتو و شوهرت و بچت فک کن

اخه ميدونم بايد بفکر باشم ولی نميتونم دست خودم نيست هئ دعا ميکنم فراموشئ بگيرم بس حرص ميخورم

ميترسم بچه چيزيش بشه خدا از اين ادما نگذره هی مدام ميشنوم اون چیگفت اين چئ گفت من خودم بخاطر شرايطم ...

منممممم تو اینجور مواقع قران میخونم انقدر میخونم ک یادم بره یا میخوابم راه فرار من از بدبختیا و حرفا اینه

اخه ميدونم بايد بفکر باشم ولی نميتونم دست خودم نيست هئ دعا ميکنم فراموشئ بگيرم بس حرص ميخورم

من تو اینجور مواقع که حالم خراب میشه با شوهرم میریم بیرون با ماشین دور میزنیم بهتر میشم

همه کسم دخترم❤
من تو اینجور مواقع که حالم خراب میشه با شوهرم میریم بیرون با ماشین دور میزنیم بهتر میشم

من تو اين شهر غريبم بخدا ديگ حالم با اين چيزا خوب نميشه ميگم برم پيش مادرم ازکرونا ميترسم چون اونجا بقيه رقت امد دارن