بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزن تو دهنش.من یه بار یکی بهم گفت گفتم کره خر توله خودتی و جد و ابادت😑مگه شخصیت نداریم ک بهمون بگن توله بعدم بگن محبته.این محبتو در حق عمشون کنن.نزار اینجوری بحرفه باهات.بگو این لحن رو دوس ندارم.
مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤
صمیمی هم باشید بی جا کرده اینو بگه، داره به کل خانوادت توهین میکنه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
فکر کنم یه تجدید نظری توی انتخاب دوست باید داشته باشی🤦♀️
اصلا معنی نداره به پدر و مادر کسی بگی سگ، اونم ذوق کنه!!
یعنی دیگه روی هیچی غیرت ندارن ملت