2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه برام سواله. اونای ک میگن با دعا بختشون بسته شده یا گرفتاری درست شده. پس خدا این وسط چیکارس؟؟ م ...

خب دعا توسط شیطون به زمین اومد وتوسط دو فرشته که خدا فرستاد زمین باطل شدن

دنیا دیگه مث من نداره
خب دعا توسط شیطون به زمین اومد وتوسط دو فرشته که خدا فرستاد زمین باطل شدن

هاروت وماروت دوفرشته باطل سحر شدن شیطان برا اواولین بار به شکل یه پیرزن تو یونان قدیم به زمین اومد وطلسم ها را به بشر یاد داد الان به زبون یونانی زیاد طلسم داریم درضمن این طلسم ها اسما الهی هستند که نگهبانانی دارند بخور مخصوص دارند ساعت مخصوص دارن روز مخصوص دارند آدمی که مینویسه باید پاک و پاکیزه باشه آداب نوشتن داره طلسم چهارنوع آبی خاکی آتشی وبادی داره از طریق محاسبه حروف ابجد بدس میان بازم بگمممممن.. 

دنیا دیگه مث من نداره
همشون دروغن همسایه مون رفته بودپیش یه زنه اون زنه هم باحرف های دروغ  ازش اخاذی کرده بود&n ...

بخون چه نوشتم اینا فقط کاغذ سیاه میکنن درضمن بیسواد ومنفعت طلبن و کثافتکا 

دنیا دیگه مث من نداره

ما یه همسایه داشتیم پسرش عاشق یه دختر بود خیلی همو دوس داشتن ولی این همسایه ما راضی نبود پسرش بره اون دختررو بگیره رفت دعای سردی گرفت که بین پسرشو دختره سردی و جدایی بیفته که همینم شد ولی پسره افسرده شد دختره هم همینطور خلاصه بعد مدتها خبر اومد دختره ازدواج توپ کرده اینم تصمیم گرفت پسرشو زن بده رفت یه دختررو گرفت دختره بلا نمونده بود که سر پسرش نیاورده باشه بعد پسره صرع گرفت دخترم گفت مریضه طلاق میخام خلاصه طلاق دادن پسرش اومد نشست ور دلش از اون ور دخترشم طلاق دادن اونم اومد نشست ور دلش خودش همه جا میگفت تاثیر اون دعاس نفرین اون دخترس کاش پیداش کنم حلالیت بگیرم که خبر اومد دختره مهاجرت کرده الانم با دوتا بچه ی طلاق گرفته داره زندگی میکنه 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
ما یه همسایه داشتیم پسرش عاشق یه دختر بود خیلی همو دوس داشتن ولی این همسایه ما راضی نبود پسرش بره او ...

تو مگه دعاش کردی حلالیت میخای بعد با یه حلال کن درس میشه هرگز خدا لعن کنه هرکس بدکسی رو میخاد و طلسمش میکنه

دنیا دیگه مث من نداره