2777
2789
عنوان

خاستگار خنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 75 پست
حالا میخایش یانه?در مورد مسایل جنسی و پریودی و..... سربسته حرف بزن اینام مهمه تو زندگی .بعدا به مشکل ...

اره پسر خوبیع 

یخورده اخلاقاش مث خودم رو مخه یکم 

من میترسم اصلا حرفشو بزنم پس میفتم 

بخواد حرفی بزنه یهو اخم میکنم خودش لال میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن اومدن خاستگاری  الان برای اشنایی بیشتر حرف میزنیم

به خواستگارت پریدی؟پس خیلی دوست داشته مونده هرکی بودمیگفت این الانش اینجوریه وای به حال بعدخواهشا اگرموقعیتش خوبه بچه بازی درنیار پسرودخترخوب نایاب شده

مشکل شرعی رو بیشتر توضیح میدی ؟ 😶

این که زن ها تو پریودی اعصاب ندارن!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
اره پسر خوبیع  یخورده اخلاقاش مث خودم رو مخه یکم  من میترسم اصلا حرفشو بزنم پس میفتم&nbs ...

اتفاقا این مسائل خیلی خیلی مهمه  درباره اش حرف بزن!!!

خیلی از طلاق ها علتش مسائل جنسیه!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
همه برات شفاف سازی کردن خخخخ

آره 😂😂😂😂😂

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
رو مخم رفت یه لحظه  گفتم همینه ک هست میخوای بخوا نمیخوای ب سلامت و....بدبخت هنگ کرد

وای خیلی خوشمان آمدشماهم نبایدخودتونولومیدادیدخو

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
این که زن ها تو پریودی اعصاب ندارن!!!

مرسی عزیز ❤

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اینم میشه. ولی یهو نگه چرا ناراحتیت از دیگران سر من خالی میکنی

چرادروغ بگه ؟یه پروسه طبیعیه توبدن ما خدای نکرده کارخلاف که نکرده بعدم درهمین حدبگه کافیه وبگه نمی خوام بیشتراین موضوع ادامه بدم

استارتر به نظرم آدم خیلی خوب و با جنبه ایه!!!

من اگه با شوهر اونم بعد ده سال زندگی  اینجوری که شما حرف زدین  حرف بزنم  شوهرم تا چند روز باهام سرسنگین می شه!!!!

در مورد پریود صحبت کردن زشته؟؟؟ چرا؟؟؟ یه پروسه کاملا طبیعی که نشان دهنده بدن سالم زن هست.. چرا بد ...

عزیزم ایشون هنوززنش نشده داره باروی بازاینارومیگه😂

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره