2777
2789
عنوان

خاستگار خنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 75 پست
اول اینو جواب بده بخدا ندونستم چیه  خاستگارت خنگ نیست که  من خنگم

پریودی رو میگه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

عزیزم خوبه معلومه درکش بالاست❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پریودی رو میگه 

اصلا به فکرم نمیومد 😂😂

ولی الان دونستم 

مرسی گلم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
واقعا انقد عادی این روزها خواستگار از مسائل اینجوری صحبت میکنه ؟ بنظر این آقا خیلی با خانومها راحته ...

نه باباانگارخواستگاره خیلی واردبوده😂😂

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
بگو موضوع خانوادگی بود ذهنما مشغول کرده بود و نه ارتباطی به آشنایی ما داشت نه ارتباطی به شما نه به خ ...

چرا باید دروغ بگه 

مگه پریودی بده؟ 

تو طبیعت همه خانما هست و همچین مشکلاتی هم براشون ایجاد میکنه که دست خودشون نیست چرا باید پنهون بشه؟ 

آقایون باید درباره این مسئله درکشونو ببرن بالا که خداروشکر خواستگار اسی درکش خوبه❤️❤️❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

اسی چراتوبایدخجالت بکشی اون بایدخجالت بکشه که اینجوی رک وراست این مسائلومیکشه وسط نبایداونم همچین حرفی میزداصلاحالااگرم میدونست نبایدمیگفت

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
اگه بحث این چیزا شد خیلی شیک بگو فعلا نمیخوام در این موارد صحبت کنم. مسائل مهم تر و حیاتی وجود داره ...

ایول

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
واقعا انقد عادی این روزها خواستگار از مسائل اینجوری صحبت میکنه ؟ بنظر این آقا خیلی با خانومها راحته ...

داشت هی معذرت خواهی میکرد و میگفت اگه به زور باهام موندی بگو بخدا خودم میرم و اینا گفتم بعدا برات توضیح میدم یکم عصبانی شدم دست خودم نبود 

گفت مشکل شرعیه 

دوباره شروع کرد معذرت خواهی ک چرا بحثو ادامه داده 

بایدجلوخودت میگرفتی خوب. حالامیگه هرماه میخاد اینجوری باشه. عقب جلوهم میندازه پریدی چکار میکنی اونوق ...

رو مخم رفت یه لحظه 

گفتم همینه ک هست میخوای بخوا نمیخوای ب سلامت و....بدبخت هنگ کرد