2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندتا دعوت گیری داری

بیشتر دوس دارم الان دوتایی خودمو خودش باشیم مصلا کافه ای جایی ولی چون خیلی اهل کافه و این چیزا نیس نمیدونم چیکار کنم یا کادو چی بخرم 

البته اگه هرکادویی ک میدونی خوبه واسه تولد پیشنهاد بدین 

اگه نامزدته از چن روز قبل خودتو بزن به سر درد  تو شب تولدش بهش زنگ بزن و بگو سر دردم شدید شده و بیا بریم دکتر توی خونه ی خودتون (ترجیحا فقط خودتون دوتا) خونه رو آماده کن و کلی شمع روشن کن و وقتی اومدش از پشت آیفن بگو داری آماده میشی و تنهایی نمیتونی بری پایین و بخواه که بیاد کمکت و تا اومد ثدای آهنگ رو بلند کن

من انجام دادم اینکارو نامزدم که تا مرز سکته کرون رفت بیچاره کلی هول کرده بود.

اگه نامزدته از چن روز قبل خودتو بزن به سر درد  تو شب تولدش بهش زنگ بزن و بگو سر دردم شدید شده و ...

ای جانم ایشالله خوش بخت باشین جالب بود واسه سال اینده انجام میدم الان فعلا تو مرحله قبل نامزدی گیر کردیم دعا کنین واسمون😭

بیشتر دوس دارم الان دوتایی خودمو خودش باشیم مصلا کافه ای جایی ولی چون خیلی اهل کافه و این چیزا نیس ن ...

میتونی ست کمربند و کیف پولی و کفش بخری یا مثلا یا ساعت بند قهوه ای چرم و یه کیف پولی و کمربند دقیقا همرنگ خودش شام غذاهای مورد علاقشو درست کن و لباسی که توی تنت دوست داره رو بپوش الهی صد سال کنار هم شاد و سلامت زندگی کنید😍

راستی من یکی از دوستام دوست پسرشو تو پارک سوپرایز کرده بود به اون بنده خدا با بغضو آه گفته بود بیا فلان پارک اونم رفته بود البته دوستم یه آلاچیقو  برای کارش اختصاص داده بود وپراز بادکنک کرده بود و واقعا قشنگ شده بود.

راستی من یکی از دوستام دوست پسرشو تو پارک سوپرایز کرده بود به اون بنده خدا با بغضو آه گفته بود بیا ف ...

ایده خوبیه ولی ایشون از اون دسته ادماییه ک از اینجور سوپرایزا بکنم همونجا خودمو سوپرایز میکنه 😂😂😂😂

گرفتی منظورمو؟

اصلا گفتی یاد خالم افتادم با کلی ذوق برای شوهرش تولد گرفته اونم تازه وسط تولد یادش افتاده که چطوری کیک و کادو خریده و وعواا

آخه تازه رفته بودن اون محل و شوهر خالمم تردد تنهایی رو جایز نمیدونسته😂😂😅