2777
2789
عنوان

امروز تولد...

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 42 پست
بگو تو چطوری دوست دختر داری منم میخام دوست پسر داشته باشم به توچه بهش بگو عزیزم

ما خیلی بینمون احترامه و خیلی حرمت خودمونو خانوادرو نگهمیداریم و جدا از این خودم دوست ندارم تا قبل از اینکه خیالم از پسرخالم راحت نشه با مرد دیگه ای ارتباط داشته باشم 

عزیزم اون لیاقت تورو نداره بهنظر من برو بایه مرد خوب خوش اخلاق اشنا شو تا پسر خالت بفهمه که تو بچه ن ...

من این کارو کردم و یاد گرفتم با عقلم آدما رو دوس داشته باشم هیچوقت قرار نیس پیش اون برگردم ولی همیشه یه گوشه از قلبم دارمش حتی به غلط 😉

🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی انگار ادم تا تهش نره دلش اروم نمیگیره  چقد مثل یکی از دوستای قدیمیم حرف میزنی❤

آره میدونم میفهمت منم همین حسو داشتم تا به تهش ترسیدم اصلا انگار کور شده بودم هر چند الانم اگه بخوابم پا روی عقاید و معیارهام بزارم بازم میتونم کور بشم و برگردم پیشش ولی دیگه توان مقابله با غرورم رو ندارم 

🙂
اوهوم میفهمم ولی بازم منطقمو ازدست دادم

طبیعیه منم دقیقا شرایط تورو داشتم میگفت این دخترا که اطراف منن هیچ جایگاهی توی قلبم ندارن از این حرفای الکی دل خوش کنی ولی تو زندگیم یاد گرفتم از پس مونده ی دیگران استفاده نکنم واسه همین با یه آدم درست وارد رابطه شدم  یکی که جز من چشمش رو روی همه ی دخترای اطرافش بسته و بیشتر از چشمام بهش اعتماد دارم 

🙂
میخوام از بلاتکلیفی بیام بیرون  بعضی وقتا میگه من اونو نمیخوام و نظرشو قبلا گفته بود که راجبه ...

اون قبلا بود

اگر نظرش الانم همين بود تو جاي اون دختربودي

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤

زندگیتو تباه نکن

من همیشه گفتم بازم میگم

عشق وجود نداره آدما به وابستگی میگن عشق

ولش کن‌.....خاطراتش میمونه ولی درصورتی اذیت یشی با فراموش کردنش که ببه خدت تلقین کنی فقط اونو دوس داشتی

به خدت ایمان داشته باش که میتونی فراموشش کنی 

بازم میگم اینا فقط وابستگیه مثه اینه که تو دوستی که از بچگی باهاش دوست بودی بره ی شهر دیگه و دیگه سراغتو نگیر شاید ۱ سال اول بری تو فکرش بعدش فقط میشن ی خاطره گوشه ذهنت که به مرور زمان خاک میخوره و بی ارزش تر میشه

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪