2789
عنوان

پرده🚫

754 بازدید | 80 پست

یه سوال در مورد آستر پرده، آستر پرده اگه جدا باشه باید دو تا چوب پرده بزنیم؟ واسه آستر باید جدا چوب پرده زد؟ چجوریه؟ شماها چیکار کردین؟

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای عزیزم مجردا و متاهلا مامانای مهربون میشه دعام کنید منم مادر بشم یا معلم بشم دلم دل خوشی میخواد با اینا جور میشه لطفا امضام رو بخونید عزیزان دل

سپاس🤲🤲🤲شب جمعس محتاجم به دعاتون

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

لعنت به ذهن منحرف😐

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

دوتا باید زد

با فاصله ده سانت حدودا که بهم گیر نکنن و پرده جلویی خوشگل وایسه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

اره برا استر چوب پرده میزنن

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بعضیا استرو میدوزن به پرده اصلی 

ولی اکثرا چوب پرده جدا دارن

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
با تسبیح بزنید تو دهنم مرسی

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
با تسبیح بزنید تو دهنم مرسی

کارت تموم شد به منم بده تسبیحتو 🙄

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️