2777
2789
کرم پودر اورجینال بهتره اما چون قیمتاش واقعا بالاس به نظر من ضدافتاب رنگی prime خیلی خوبه اگه هم یه ...

صابون تریاک چطوره؟

من چنتا لک جای جوش دارم میگن صابون تریاک خوبه

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پلک پرایمر نمیخواد

اها باشه نمیزنم ولی چی کار کنم سایه رو پلکم خوب بشینه قشنگ بشه؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

قبلش پودر فیکس میزنی؟خیلی تاثیر داره این

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
من دوستم استفاده میکنه واقعا راضیه  تعریفشو خیلی شنیدم

موقع مصرف بله بعدش شدیدا ریزش داره حتی بیشتر ازقبل

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
حتما حتما سریتا استفاده کن مخصوص ابرو عالیه 

ب نظرتون میکروبلیدینگ اگه درست گفته باشم خوبه قشنگ میشه ابرو؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

کانسیلر پشت پلکت بزن بعد پودر بیک بزن سایه بزنی هم ماندگاری داره هم سایه خوب جلوه میده

کانسیلر پشت پلکت بزن بعد پودر بیک بزن سایه بزنی هم ماندگاری داره هم سایه خوب جلوه میده

ممنونم خانوم 😊

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
قبلش پودر فیکس میزنی؟خیلی تاثیر داره این

نَ تاحالا نزدم 

مگه پودر فیکس بعدش نمیزنن؟

تاحالا فکر میکردم بعدش میزنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز