2777
2789
عنوان

غیبت

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 29 پست
اگ میتونی حلالیت بطلبی ک حلالیت بطلب اگر هم نمیتونی براش استغفار کن

عزیز اون خانومی که پشت سرش غیبت کردم خیلی جاها خواسته منو بد کنه بخاطر همین کینه گرفتم ازش 

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
رد مظلام برا غیبت نیست

عزيزم نميگم غيبت بد نيست بزرگترين گناهه از زنا هم بدتره غيبت مانند اينكه دور خانه خدا با مادرت زنا كني ولي ادميزاده شيطان زياد ب سراغش مياد

صدقه بديم بگيم براي حق الناس ي كار خير كنيم چنتا صلوات بفرستيم همه براي رد مظالم

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم نميگم غيبت بد نيست بزرگترين گناهه از زنا هم بدتره غيبت مانند اينكه دور خانه خدا با مادرت زنا ك ...

عزیز اون خانومی که پشت سرش غیبت کردم خیلی جاها خواسته منو بد کنه بخاطر همین کینه گرفتم ازش

اگه غیبت آبرویی باشه که خدای نکرده باید بین همون افراد که آبروش رو بردی بری بگی من دروغ گفتم اگرم نه آبرویی نبوده و اگه به خود فرد بگی دعوا و مرافه و کودورتی  پیش نمیاد بهش بگو حلالم کن البته اگه ظرفیت داره لازم نیست همه جزئیاتشو بگی ولی خب اگه دعوا میفته یا ظرفیت نداره کدورت میش میاد پشت سرش دعا کن عوض اون اعمال نیک انجام بده و رد مظالم و صدقه بده به جای اون

اگه غیبت آبرویی باشه که خدای نکرده باید بین همون افراد که آبروش رو بردی بری بگی من دروغ گفتم اگرم نه ...

منم تو فاميل شوهرم زيااااد داشتم انقدر پشت سرم حرف زدن ك خودشون خسته شدن ميدونم چي ميگه ولي با غيبت گناهان اونها شسته ميشه شمام سعي كنين توبه كنين و ديگه تكرار نكنين خدا خيلي بخشندست

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم
منم تو فاميل شوهرم زيااااد داشتم انقدر پشت سرم حرف زدن ك خودشون خسته شدن ميدونم چي ميگه ولي با ...

استغفار گفتم اما من یه اخلاقی دارم خیلی خودمو اذیت میکنم

استغفار گفتم اما من یه اخلاقی دارم خیلی خودمو اذیت میکنم

استغفار و رد مظالم 

شمام مثل مني ولي من دارم سرزنش را از خودم دور ميكنم چون فقط خودمو داغون ميكنم

كتاب ٣دقيقه در قيامت را خوندين؟

استغفار و رد مظالم  شمام مثل مني ولي من دارم سرزنش را از خودم دور ميكنم چون فقط خودمو داغون مي ...

نه نخوندم روحیم حساسه خیلی

نه نخوندم روحیم حساسه خیلی

اصلا وحستناك نيست اتفاقا خيلي قشنگه

يكي ك مرده و دارن ب اعمالش رسيدگي ميكنن ب قدري زيباست و تكان دهنده ك با خط خطش اشك ريختم 

به كي ميگم فكرميكنه كتاب وحشتناكيه