2777
2789
عنوان

با نمگاهای زننده شوهرم چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 115 پست
چجوری؟؟ یعنی بهش بگم از نگات به فلانی خوشم نمیاد؟؟ اینجوری فکر نمیکنه که چقد من روش حساس و خودشو ...

نه غیر مستقیم بگو

اول بحث بنداز

بعد وسطای بحث بگو کثیف ترین مردا اونایی هستن که چشمشون غیر از زن خودشونو میبینه

یا بگو معلومه که اون مرد از چشم زنش میفته وقتی همچین کاری کنه

آخرشم با سیاست بگو خداروشکر که تو اهل دید زدن بقیه خانم ها نیستی

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
این که تو نمی‌تونی هر جور بپوشی و شوهرت محدودت می‌کنه اشتباهه قطعا. اما چرا فکر می‌کنی چون اون خانم ...

نهههه.. من اصلن همچین فکری نمیکنم راجع به اون خانم حسن نسبت به شوهر خودمه.. اون خانم دوسداره اونجوری ازاد باشه همون طور که خودمم اگه شوهرم مشکلی نداشت دوستداشتن اونجوری باشم آراد و راحت... من مشکلم نگاه همسرمه که تا یه زن رو به اون صورت دید دوسداره سر صحبتو باهاش باز کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم کاربر بالایی جوابتو داد😂😑

با طرز حرف زدنشون شخصیت خودشونو نشون میدن 

اینجا سایت تبادل نظره هرکسی هم یک نظری داره من نمیتونم نظر شما رو تغییر بدم شما هم نمیتونی نظر منو تغییر بدی 

کاشکی بتونن این چیزارو بفهمن...ولی مغز هرکسی توانایی درک این قضیه رو نداره

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
مردا همشون همینن عزیزم همشووون رو زن و دختر خودشون غیرت دارن ولی نگاشونم نمیتونن کنترل کنن هیچ راه ...

همیشه این طور نیس .خیلیا هم به نگه داشتن چشمشون  از گناه اعتقاد دارن وهم به حجاب خانواده... خیلیا هم به گناهش فکرنمیکنن وهر کاری که دلشون بخواد میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

دایی من نمیزاره زنداییم ی آب خوش بخوره

از همه هم ایراد میگیره

بعد میشینه دونه دونه همرو میگه

ک فلانی پروفایلش اینجوری بود

زن فلانی لبشو ژل زد

بعدددد یکی نیست بگه ب تو چ ک نگاه میکنی

سرتاپای همرو نگاه میکنه حالا

متنفرم از اینجور ادما

میشه لبخند بزنی؟
یا ابالفضل!!!!اولش گفتم یعنی چی با نمگاههای شوهرم چی کار کنم؟فکر کردم خودش رو خیس میکنه؟؟؟!!!😂😁

دوساعته دارم میخندم شوهرم چپ جپ نگام میکنه خدا نکشتت😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا اینجوری‌این آخه؟ اگه مطابق میلش نیست جدا شه. نمیشه که این خانم همه‌ی فردیت خودشو فراموش کنه که ح ...

عزیرم یه مدت کوتاهه بعدش همسرت بازم جذبت میشه حداقل اینکار اینه که تو تلاشت رو کردی بذای حفظ یه زندگی بهش فرصت دادی نمیشه ک بگی ژرف هیزه درمان نداره پس طلاق با بحث و‌جدال یه تلاشه برای زندگیت به هر حال یه خانم بنظرم بیشترین سهم ذو توی حفظ خانوادش داره

همیشه این طور نیس .خیلیا هم به نگه داشتن چشمشون  از گناه اعتقاد دارن وهم به حجاب خانواده... خیل ...

۱۰ درصدشون به گناهو این چیزا اعتقاد دارن...۹۰ درصدی مردایی ک اطراف من بودن متاسفانه این احلاق بد رو درونشون دیدم😔

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
بعصی وقتا چ بخواید چ نخواید جلب توجه میکنید و زندگی بقیه رو به این روز میندازید... البته اینکه بعضی ...

دهانم دوختی اصلا!!! ما زندگی بقیه رو به این روز میندازیم؟ چطور زنای بی‌حجاب مردای خوشگل و نیمه برهنه میبینن به شوهراشون خیانت نمی‌کنن؟

عزیزم خیانت یه انتخابه. وفاداری هم همینطور...

بعضی مردا اولی رو انتخاب می‌کنن بعضی‌ها دومی رو...

خود استارتر انقدر باشعوره میگه مشکل از شوهرمه شماها ولی همیشه میخواین بگین لایه‌ی اوزونم سوراخ شد تقصیر پوشش زناست...😑

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
نهههه.. من اصلن همچین فکری نمیکنم راجع به اون خانم حسن نسبت به شوهر خودمه.. اون خانم دوسداره اونجوری ...

خوشحالم که شما حداقل باشعوری و اون زن بیچاره رو محکوم نمی‌کنی الکی...💜

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
 دهانم دوختی اصلا!!! ما زندگی بقیه رو به این روز میندازیم؟ چطور زنای بی‌حجاب مردای خوشگل و نیمه ...

اقا شوهر دارا ب کنار. جوونای بدبختی ک شرایط ازدواج تو این وضع جامعه رو ندارن چی؟؟!!!!

یکم خودتون بفهمین ک هر لباس و ارایشی برای تو کوچه خیابون نیست!!!

یه زمانی خوش میگذشت اما الان خوشم ک میگذره😔