سلام . اول بگم که شوهرم سنش زیر ۳۰ هست .. ما تازه بچه دار شدیم و جدیدم نگاهاش به بعضی زنا اذیتم میکنه .. مثلن چند شب پیش خانم یکی از فامیلا تو جمع روسریشو در آورده بود و شوهرم دوست داشت باهاش سر صحبتو بار کنه یا بهش نگاه کنه.. درصورتی که اصلن اون خانم خوشگل نیست یعنی من خدایی همه جوره سر ترم فقط اون سر زبون داره و من بعد مرگ عزیزم اعتماد بنفسم کم شده و سر زبونم کلن از دست دادم ..حالا جالب اینه که این آقای همسر دوس نداره من روسریم تو جمع خیلی عقب باشه یا بدنم مشخص باشه
این که تو نمیتونی هر جور بپوشی و شوهرت محدودت میکنه اشتباهه قطعا. اما چرا فکر میکنی چون اون خانم ...
نهههه.. من اصلن همچین فکری نمیکنم راجع به اون خانم حسن نسبت به شوهر خودمه.. اون خانم دوسداره اونجوری ازاد باشه همون طور که خودمم اگه شوهرم مشکلی نداشت دوستداشتن اونجوری باشم آراد و راحت... من مشکلم نگاه همسرمه که تا یه زن رو به اون صورت دید دوسداره سر صحبتو باهاش باز کنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اینجا سایت تبادل نظره هرکسی هم یک نظری داره من نمیتونم نظر شما رو تغییر بدم شما هم نمیتونی نظر منو تغییر بدی
کاشکی بتونن این چیزارو بفهمن...ولی مغز هرکسی توانایی درک این قضیه رو نداره
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
چرا اینجوریاین آخه؟ اگه مطابق میلش نیست جدا شه. نمیشه که این خانم همهی فردیت خودشو فراموش کنه که ح ...
عزیرم یه مدت کوتاهه بعدش همسرت بازم جذبت میشه حداقل اینکار اینه که تو تلاشت رو کردی بذای حفظ یه زندگی بهش فرصت دادی نمیشه ک بگی ژرف هیزه درمان نداره پس طلاق با بحث وجدال یه تلاشه برای زندگیت به هر حال یه خانم بنظرم بیشترین سهم ذو توی حفظ خانوادش داره
همیشه این طور نیس .خیلیا هم به نگه داشتن چشمشون از گناه اعتقاد دارن وهم به حجاب خانواده... خیل ...
۱۰ درصدشون به گناهو این چیزا اعتقاد دارن...۹۰ درصدی مردایی ک اطراف من بودن متاسفانه این احلاق بد رو درونشون دیدم😔
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
بعصی وقتا چ بخواید چ نخواید جلب توجه میکنید و زندگی بقیه رو به این روز میندازید... البته اینکه بعضی ...
دهانم دوختی اصلا!!! ما زندگی بقیه رو به این روز میندازیم؟ چطور زنای بیحجاب مردای خوشگل و نیمه برهنه میبینن به شوهراشون خیانت نمیکنن؟
عزیزم خیانت یه انتخابه. وفاداری هم همینطور...
بعضی مردا اولی رو انتخاب میکنن بعضیها دومی رو...
خود استارتر انقدر باشعوره میگه مشکل از شوهرمه شماها ولی همیشه میخواین بگین لایهی اوزونم سوراخ شد تقصیر پوشش زناست...😑
اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمیدونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا... راستش چون بلد نیستم با اندیشههای تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
نهههه.. من اصلن همچین فکری نمیکنم راجع به اون خانم حسن نسبت به شوهر خودمه.. اون خانم دوسداره اونجوری ...
خوشحالم که شما حداقل باشعوری و اون زن بیچاره رو محکوم نمیکنی الکی...💜
اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمیدونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا... راستش چون بلد نیستم با اندیشههای تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜