2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 63 پست
اون که بله من شوهرم ۳۱ سالش خودم ۲۳

اووووف حالا وقت داری

فک کردم سی و خرده ای سن داری

من ۲۹ ساله امه 

۲ساله ازدواج کردم

و اصلا دلم بچه نمیخواد

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه منم دعا کنی باردار باشم؟

اگه لایق باشم حتما .امام حسینو قسم میدم به طفل ۶ ماهش انشااالله به همین زودیا باردار بشی و بارداری خوبی داشته باشی عزیزدلم 🌹🌹

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
من۶ ماه اقدامم پلی کیستیکم

عزیزم من ۱۶ ماه اقدام بودم.دیروز بیبی چکم مثبت شد.ان شاالله که توهم ب زودی مامان میشی.برات دعا کردم عزیزم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
نگفتم نگران شی گلم میگم کیست تخمدان احتمالش هست باید بری دکتر با نذر و نیاز نمیشه که گلم 

الان سه ماه میخوام برم دکتر هردفعه یه بلایی سرم اومده نمیدونم چرا نمیشه 

اگه لایق باشم حتما .امام حسینو قسم میدم به طفل ۶ ماهش انشااالله به همین زودیا باردار بشی و بارداری خ ...

قربونت عزیزم منم دعات میگم به دل خوش و سلامتی نی نی نازتو بغل بگیری😍😍😘😘

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

همه قرار نیست زندگیشون مثل هم باشه   

بچه داشتن که همه زندگی نیست  

تو یه زن قوی هستی که قراره خودت و همسرت بهترین زوج دنیا باشید  خدا خواسته گلم کارای خدا بی حکمت نیست  یک زن قوی لصلا به نداشته هاش فکر نمیکنه چون زیاااد هستن   فقط به چیزای مثبت چیزای خوب   تو حق نداری زندگی خودت رو به خاطر چیز کوچیک نابود کنی  

طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝
مال شما بسته بود چه جوری باز میشه باید عمل کنی

بله من لوله راستم بسته بود همون موقع خودش برات باز میکنه نیاز بعمل نیست توی عکس رنگی همه چسبندگی و بسته بودن لوله ها همه از بین میرن

کوردم😃این لینک واسه صحبت دو طرفه🤨🧐https://abzarek.ir/service-p/msg/1289256