2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 63 پست
ما دلمون همین کم خوابی و گریه کردنشو میخوا د تا خونمون از این سوت و کوری دربیاد

جدی؟؟؟

ولی من اصلا دلم نمیخواد آرامش و سکوت خونمو با بچه دار شدن بهم بریزم😑

معلومه که خیلی حوصله و اعصاب آرومی دارید

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۶ ماه اقدامم پلی کیستیکم

عزیزم برای پلی کیستیک ک ۶ ماه اقدام و حامله نشدن طبیعیه من دو سال نیم اقدامم و حامله نمیشم استرس نداشته باش فقط

کوردم😃این لینک واسه صحبت دو طرفه🤨🧐https://abzarek.ir/service-p/msg/1289256
من۶ ماه اقدامم پلی کیستیکم

منم پلی کیستیک بودم یکسال و نیم اقدام بودم و روزی سه تا متفورمین میخوردم و ۱۵ کیلو وزن کم کردم اما فایده نداشت 

رفتم پیش یه دکتر طب سنتی بهم یه قرص داد به اسم ویتاگنوس . سه ماه خوردم و ماه سوم باردار شدم 

بعد چهارسال که دومی رو میخواستم ۳ماه اقدام کردم نشد دوباره ویتاگنوس گرفتم خوردم جواب داد

اخه ما ۴سالدعروسی کردیم دیگه وقتشه به نظرم

چند سالتونه؟؟؟

حتما حرفا و سوالای اطرافیان اذیتتون میکنه

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑
اخه چیکار کنم حال روحی هردومون خوب نیس 

ای بابا😟اینجور ک اصلا نمیشهههههه چون استرس سمه برات.😶 این ماه از پنجم پریودت تا دهم حلوا خرما بخور داخلشم پودر کرده نخل و داروی گرم بریز هر دوشو عطاری داره .بعدم با انرژی و خوشحالللیییی اقدام کنید مطمئن باش ماه دیگه بارداری 😍

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
عزیزم برای پلی کیستیک ک ۶ ماه اقدام و حامله نشدن طبیعیه من دو سال نیم اقدامم و حامله نمیشم استرس ندا ...

واقعا پس من چه کنم ینی اینهمه طول میکشه شوهرم اصلا اینهمه صبر نداره پس من چیکار کنم شما چه راههایی امتحان کردین چرا پس دوسال نمیشه

ما دلمون همین کم خوابی و گریه کردنشو میخوا د تا خونمون از این سوت و کوری دربیاد

عزیزم باردارم از ته دل دعات کردم ب همین زودی باردار بشی 🌹

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
عزیزم باردارم از ته دل دعات کردم ب همین زودی باردار بشی 🌹

میشه منم دعا کنی باردار باشم؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
واقعا پس من چه کنم ینی اینهمه طول میکشه شوهرم اصلا اینهمه صبر نداره پس من چیکار کنم شما چه راههایی ا ...

گلم باید بری دکتر احتمالا لوله اتم بسته است دقیقا مثل خودم که رفتم دکتر و عمل بعد دوماه باردار شدم 

واقعا پس من چه کنم ینی اینهمه طول میکشه شوهرم اصلا اینهمه صبر نداره پس من چیکار کنم شما چه راههایی ا ...

من شوهرم آزمایش داد سالم بود خودمم عکس رنگی دادم همه جور آزمایش دادم فقط مشکلم تنبلی تخمدانه الانم دوسال نیماقدامم نامله نمیشم ب شوهرت بگو کسایی ک تنبلی دارن دیر حامله میشن ممکنه طول بکشه صبرداشته باشین و استرسو از خودتون دور کنین

کوردم😃این لینک واسه صحبت دو طرفه🤨🧐https://abzarek.ir/service-p/msg/1289256