قرمزسفید مدیر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 968 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست من معتقدم قشنگ ترین عضو صورت چشم هاست چون نگاه ادما و چشماشون حرف میزنن بیاید عکس های چشم هامونو بزاریم(حتما لازم نیست چشم رنگی باشیم تا چشمامون قشنگ باشه)همه بزارید عکس چشم هیچکس نمیتونه کاری کنه نگران نباشین😉 1399/07/10 | 21:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگار1382 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 5739 نه والا همون یه تاپیک کافی بود😁😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یه تایمی بود با یه تعدادی چت میکردم تو تاپیک ها شوخی واینا بعد کنجکاو شدن ببین چه شکلیم عکس گذاشتم همه میگفتن چه تو عکس خانومی 😐😐😐یعنی تو تاپیک ها آقام 🤔🤔🤐🤣 حالم خوبه ! اما خنثی ام ، نه خوشحالم .. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
نگار1382 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 5739 اسی ببخشید من ی سوال بپرسم ؟ مربوط به تاپیکت نیس بپرس الکی مثلا من اسی ام 😂😂 حالم خوبه ! اما خنثی ام ، نه خوشحالم .. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
روشنا۵۳ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 11 بپرس الکی مثلا من اسی ام 😂😂 ۳ ساله هست که با این سایت آشنا شدم ولی عضو نشدم الان یهو جو گیر شدم عضو شدم حالا موندم چطوری امضا بزارم بلد نیستم ۳ ساله خواننده خاموشم
نگار1382 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 5739 ۳ ساله هست که با این سایت آشنا شدم ولی عضو نشدم الان یهو جو گیر شدم عضو شدم& ... بزن رو کاربریت بعد نی نی سایت من بعد سمت راست گوشی اون سه تا خط رو بزن بعد اطلاعات کاربریویرایش بزن هرچی میخای بنویس حالم خوبه ! اما خنثی ام ، نه خوشحالم .. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
روشنا۵۳ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 11 بزن رو کاربریت بعد نی نی سایت من بعد سمت راست گوشی اون سه تا خط رو بزن بعد اطلا ... ممنونم 😍 ۳ ساله خواننده خاموشم