2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شاید  اسمت زهراس

اهل چه شهری هستی؟

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
اهل چه شهری هستی؟

کوشولو موشو لو 

میخاستی منو ببینی 

دیدی حالا🤭🤭😁

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
کوشولو موشو لو  میخاستی منو ببینی  دیدی حالا🤭🤭😁

اره دیدمت اینقد خوشال شدم ک نگوووو😁😁

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
بگم گزارش میزنن برام  همون همسایه...مسکن و مهرو..اره😂😂

واییییی خاک به سرم 

فکر نمیکردم بره پر بازدید 

یعنی لایک بود که نثارم شد 

آبروم رفت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
اره دیدمت اینقد خوشال شدم ک نگوووو😁😁

چاکرتیم 

حالا به قیافم میخورد حرفام 🤣🤣🤣

چاکرتیم  حالا به قیافم میخورد حرفام 🤣🤣🤣

فدااات

واقعیتش نه منم فک میکردم۲۴ یا۲۵ سالت باشه😁😁

منم از همون جا میشناسمت😂😂😂

فکر کردم اونای دیگم بودی 🤭🤭😂😂😂

فدااات واقعیتش نه منم فک میکردم۲۴ یا۲۵ سالت باشه😁😁

من هنوز ۱۸ سالمه 😁😁😁

زود قیافم بزرگ شده 😂😂😂