بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
بله داشتم یسری روز دهم اینا اینه گزاشتم دیدم انگار بازه کلی ترسیدم ولی الان هیچی پیدا نیس نترس خودتو با سشوار خشک کن گلم ن با دسمال اصلا دست نزن به جاش من خودمو با سرم شستوشو بعد هز دسشویی میشستم و سشوار میکشیدم ی ذره هم جاش نمونده خداروشکر عفونت هم نکرد
برا منم زیبایی زد من کلا ۴ تا بخیه خوردم ولی اصلا ویژگی اونجا اینطوریه ک جای زخم و بخیه نمیمونه روش کاملا الان حالتو درک میکنم کنگرانی ولی ریلکس باش فوق میری ی دکتر دیگ نشون میدی تا وقتیم ک عفونت نباشه مشکلی نیس