2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
نه خوب میشه انگولکش نکن

شمازایمان طبیعی داشتین؟؟اخه بایدپمادبزنم خشکش کنم دستش میزنم الان میخاستم تودموخشک کنم رودستمال نخیه بخیه بود اخریش هم کنده شده بود

استارتر راضی بودی از زایمانت؟ کدوم شهر و بیمارستان بودی؟

من اصفهانم بیمارستان منتظری ...ادیت شدنوکه داره زایمان ولی راضی بودم اما بخیه هادماراز روزگارم دراورده 

شمازایمان طبیعی داشتین؟؟اخه بایدپمادبزنم خشکش کنم دستش میزنم الان میخاستم تودموخشک کنم رودستمال نخیه ...

بله داشتم یسری روز دهم اینا اینه گزاشتم دیدم انگار بازه کلی ترسیدم ولی الان هیچی پیدا نیس نترس خودتو با سشوار خشک کن گلم ن با دسمال اصلا دست نزن به جاش من خودمو با سرم شستوشو بعد هز دسشویی میشستم و سشوار میکشیدم ی ذره هم جاش نمونده خداروشکر عفونت هم نکرد

حیوان مورد علاقم: اکسم

بله داشتم یسری روز دهم اینا اینه گزاشتم دیدم انگار بازه کلی ترسیدم ولی الان هیچی پیدا نیس نترس خودتو ...

اخه بدبختی اینجاس دکترم گفت بخیه زیبایی زدم هیچی نزن بااب خالی بشور چندروزپیشاهم رفتم بخیه هامودید گفت عالین بازم گفتم چیزی نزنم بهشون ک عفونت نکنه زودترخوب شه گفت نه بخیه ها ک زدم میپوسه خراب میشه😟

اخه بدبختی اینجاس دکترم گفت بخیه زیبایی زدم هیچی نزن بااب خالی بشور چندروزپیشاهم رفتم بخیه هامودید گ ...

برا منم زیبایی زد من کلا ۴ تا بخیه خوردم ولی اصلا ویژگی اونجا اینطوریه ک جای زخم و بخیه نمیمونه روش کاملا الان حالتو درک میکنم ک‌نگرانی ولی ریلکس باش فوق میری ی دکتر دیگ نشون میدی تا وقتیم ک عفونت نباشه مشکلی نیس

حیوان مورد علاقم: اکسم

دیگه دارم ازدردشو استرس اینکه جاش بمونه دیوونه میشم ..الان دیگ بنطرت پاشم کارامو کنم طوریه؟؟اخه دخترخالم میشمه میخادبره هیشکی نیس پیشم بمونه مجبورم خودم پاشم کارامو بکنم