2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

281 بازدید | 19 پست

مامانا لطفا راهنماییم کنید

پسرم یکماهش هست ، در طول شبانه روز هر دوسه ساعت شیر میخوره و آرومه ، فقط حدود ساعت شش عصر که میشه تا هشت ونه شب همینطور گریه میکنه و میخاد هر نیم ساعت شیر بخوره ، اونم درست نمیخوره دوتا مک میزنه و هی وسطش چرت میزنه تا میذارمش زمین دوباره گریه میکنه ، جور دیگه هم آروم نمیشه . شما موقع گریه چطوری نی نی رو آروم میکنین 

خدایا مواظب پسرم باش   

تحمل میکنیم دیگه

نی نی من کولیک داره تایم بیداریش  اکثرا بیقراری میکنه اواز میخونم واسش رو پام میذارم بغل میگیرمش خلاصه مدارا میکنم باهاش.

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تحمل میکنیم دیگه نی نی من کولبک داره تایم بیداریش  اکثرا بیقراری میکنه اواز میخونم واسش رو پام ...

منم همه این کارا رو میکنم تا چند دقه بیشتر آروم نمیگیره باز میخاد شیر بخوره ، بهم میگن شاید شیرت سیرش نمیکنه ، اگه اینطور باشه نباید بقیه روز هم گریه کنه ؟ 

خدایا مواظب پسرم باش   
ما راهش میبردیم ینی از تولد تا ۴ ماهگی دهنمون رو اسفالت کرد کولیک داشت از ساعت ۶ بعدظهر تا ۵ صبح راش ...

آروم میشد ؟ من فقط شیرش که میدم آروم میشه ، اینطوری میگم بدتر زیادی میخوره دلش درد میگیره ، نمیدونم چیکارش کنم ، البته مث وعده های دیگه نمیخوره همینطوری بازی بازی مک میزنه ولی بازم میگم ممکنه دلشو بدتر کنه

البته شک هم میکنم که شاید شیرم سیرش نمیکنه که گریه میکنه ، ممکنه ؟ یا بخاطر همون کولیکه

خدایا مواظب پسرم باش   
منم همه این کارا رو میکنم تا چند دقه بیشتر آروم نمیگیره باز میخاد شیر بخوره ، بهم میگن شاید شیرت سیر ...

منم همبنطوره دیگه اروم نمیگیره که تا خوابش ببره 

راجع به شیرت وزنش مشخص میکنه دیگه اگه وزنگیریش خوبه شیرت واسش کافیه پس

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

آروم میشد ؟ من فقط شیرش که میدم آروم میشه ، اینطوری میگم بدتر زیادی میخوره دلش درد میگیره ، نمیدونم ...

بخاطر شیر شاید باشه چون پسر من تا ۴ صبح فقط جیغ میزد از ۱۲ تا ۴ صبح زیاد میشد و ب خودش میپچید ی سر جیغ یا تا بغلم میخوابید یا هم ب شکم میخوابوندیم خوب میشد

منم دخترم و وایت داشت اصلا نشونه اصلی کوبیک گریه های شبانه است من انقدر بردمش دکتر دکتر خودش میگفت صبر کن دوره اش بگذره حتما باد گلوش رو بگیر خودت اصلا چیزهای نفاخ نخور بچه رو بزاریم تو پتو مثل گهواره تکون بدین آروم میش۶ بچه های قدیم یه چیزی داشتن به اسم ننو معجزه میکنه من آخر گرفتم از مادرشوهرم مال بچگی شوهرم بود یا بچه رو بزار رو دستت آروم ببر بالا و بیار پایین

در نهایت خدا صبرت بده دوسه ساعت خوبه من دخترم تا دو سه نصف شب اینجور بود😂 

منم دخترم و وایت داشت اصلا نشونه اصلی کوبیک گریه های شبانه است من انقدر بردمش دکتر دکتر خودش میگفت ص ...

پسر من ک اینقدر جیغ میزد و گریه کرد ک صاحبخونه انداختنون بیرون😂😂

منم همبنطوره دیگه اروم نمیگیره که تا خوابش ببره  راجع به شیرت وزنش مشخص میکنه دیگه اگه وزنگیری ...

وزنش بیست و شش روزگی که بردمش دکتر نسبت به تولدش یک کیلو اضافه کرده بود 

خدایا مواظب پسرم باش   
بخاطر شیر شاید باشه چون پسر من تا ۴ صبح فقط جیغ میزد از ۱۲ تا ۴ صبح زیاد میشد و ب خودش میپچید ی سر ج ...

پسر من شبا آرومه ، از شش عصر تا نه شب اینجوره 

خب اگه بخاطر شیر باشه بقیه طول روز هم نباید گریه کنه چون سیر نمیشه ؟ 

خدایا مواظب پسرم باش   
پسر من ک اینقدر جیغ میزد و گریه کرد ک صاحبخونه انداختنون بیرون😂😂

ماهم آپارتمانیم همش میگم حالا همسایه ها بهمون فحش میدن 😅

خدایا مواظب پسرم باش