2777
2789
عنوان

حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6201 بازدید | 135 پست
الان بگم میان میریزن سرم من چله حدیث کسا برداشتم روز چهارم مادرم بشدت بیمار شد بعد به اخوند گفتم گفت ...

وای منم چله حدیث کسا گرفتم الان مادرم مریضه وای چیکار کنم توروخدا بگو

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟
الان بگم میان میریزن سرم من چله حدیث کسا برداشتم روز چهارم مادرم بشدت بیمار شد بعد به اخوند گفتم گفت ...

یعنی تاثیر حدیث کسا بوده؟حالا چیکار کنم خدا منو بکشه😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم چله حدیث کسا گرفتم الان مادرم مریضه وای چیکار کنم توروخدا بگو

دقیقا منم روز چهارم مادرم مریض شد دیگه نخوندم بعد از آخوند مسجد محلمون پرسیدم گفت ختم سنگینیه به بعضیا اومد نداره 

نخون عزیزم صدقه هم بده 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
بله عزیزم همون قضیه ای که میخواستم نشد خیلیییییی بهترش برام اتفاق افتاد 😍

وای دست راستت زیر سرم 

به خدا از خدا خجالت میکشم یه وقتایی خوب خیلی جاها دستم رو گرفته ولی هر کار میکنم نمیتونم با این مشکل کنار بیام دعا کن حل شه 

دقیقا منم روز چهارم مادرم مریض شد دیگه نخوندم بعد از آخوند مسجد محلمون پرسیدم گفت ختم سنگینیه به بعض ...

ادامه ندم گناه نداره؟روز بیستممه مامانم بشدت پوست بدنش خارش گرفته هرچیم دکتر میبریمش فایده نداره

وای دست راستت زیر سرم  به خدا از خدا خجالت میکشم یه وقتایی خوب خیلی جاها دستم رو گرفته ولی هر ...

عزیزم حتما دعا میکنم اگه تا الان نشده شاید به صلاحت نبوده و قراره اتفاقای بهتری برات بیوفته ایشالا که قابل باشم💜

بچه ها بزارین یه چیز کلی بهتون بگم انیوارم همتون بخونین هر دعا یا هر ختمی که انجام میدیم اولش باور و توکلمون هست که باید درست باشه اول هر دعایی باید بگیم خدایا اگه به صلاحمونه برامون درست کن  بعصی ختم ها که میگن سنگینه من واقعا نمیدونم ولی برای این که خیالتون راحت شه قبل شروع ختم یه صدقه به نیت امام زمان بدین شده ۱۰۰۰ تومن وبگین خدایا منو از هربلایی دور کن بعدش استرس و اصطراب رو ازخودتون دور کنین و نتیجه رو بسپارین به خدا بهش میگن رها سازی 

امیدوارم همتون به خواسته های معقول و صلاحتون برسین 

الهی که خدا هرکی هرچی میخواد به حق این شب عزیز بهش بده. هرکی بچه نداره به حق این شب دامنشو سبزکنه ...

الهی آمین❤

هر کجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ؛ تو بگو از ته دل من خدا را دارم😊💚❤
بچه ها بزارین یه چیز کلی بهتون بگم انیوارم همتون بخونین هر دعا یا هر ختمی که انجام میدیم اولش باور و ...

وای مرسی ممنونم😍

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
وای مرسی ممنونم😍

خواهش میکنم ان شالله بلا ازتون دور بشه من انقدر حسرت میخورم چه قدر راحت یه چیزو ازدست دادم کاش عقلم میکشید صدقه ای چیزی دعا کن معجزه حل شه خسته شدم 

منم شنیدم یه سری اذکار سنگینن و ممکنه برعکس عمل کنه

مثلا مداومت ذکر لااله الا الله میگن فقر میاره

یا یه سری ذکرا کم و زیاد بشه مشکل ایجاد میکنه

نمیدونم واللا من از وقتی این موضوع رو فهمیدم خیلی میترسم از چله گرفتن و اینجور تعداد مشخص دعا خوندن

میگن بهترین و امن ترین دعا فقط صلواته

خواهش میکنم ان شالله بلا ازتون دور بشه من انقدر حسرت میخورم چه قدر راحت یه چیزو ازدست دادم کاش عقلم ...

اخی عزیزم چی رو از دست دادی

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم