2777
2789
عنوان

مامانای باردار میشه بیاین

139 بازدید | 26 پست

۱۷ هفته ام تو ۱۲ هفته و۵ روز ان تی بالا شد ۳ونیم بود بماند چقدر گریه کردمو غصه خوردم چ روزایی بهم گذشت تا جواب آمینو سنتز اومد ک الهی شکر مشکل ژنتیکی نداشت حالا باید ی اکو قلب برم با آنومالی وقتی بهش فکر میکنم خیلی حالم بد میشه دیگ دلم نمیخواد برم سونو حالم از هرچی سونوعه بهم میخوره مخصوصا آنومالی  دیگ نمیتونم ی استرس دیگ رو تحمل کنم واقعا هم جدی میگما اصلا دلم نمیخواد برم اونروزی ک رفتم نمونه آمینو خوابیدم ک سونوم کنه همش دعا میکردم خدایا خبر بد بهم نده دکتره کلا از دستگاه سونو بدم میاد 😭😭😭😭

خدایا چکار کنم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدت بخدا باشه😔انشالله سالم بیاد بغلت.واس منم خیلی دعا کن این ماه بشدت منتظر نی نی بودم همه چیزمم خوب بود ولی از دوسه روز قبل موعدم تا امروز ک روز موعدمه لک دارم بی بی چکمم منفیه.نمیددنم امیدوار باشم یا نه.هرچی تایپیگ میزنمم کسی جواب نمیده

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔
امیدت بخدا باشه😔انشالله سالم بیاد بغلت.واس منم خیلی دعا کن این ماه بشدت منتظر نی نی بودم همه چیزمم ...

عزیزم انشالله ک خدا بهت نی نی سالم و صالح بده بهت هر وقت ب صلاحته هیچوقت ازش ب زور نخواه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
منم امینو شدم اینکارا رو نداره دیگ مطمعن بشی بچت سالمه ک بهتره

چرا آمینو شدی؟

ترس نداشته باش ولی حتما برو سونوی مهمیه منم شوک بهم وارد شد دوبار آنومالی دادم که دومین بارگفت مشکل ...

اره سونوی مهمی هست ولی قبولم دارم ک چیز خوبیه ولی انقدر دکترا اخلاقشون بده ک‌یدفه ادمو میترسونن من تو ان تی تیغه بینیشو هم‌ندید من از همه جا بیخبر نمیدونستم ک خیلیا اینجکری بودن و سالم بوده بچشون گفتم خاک‌بر سرم دیدی فامیلیم بچمون سندروم داون شد برگشتنی از سونو نزدیک بود وسط خیابون تصادف کنم ی مرده شده بودم فقط گریه میکردم بیشعور هی سرشو تکون میداد من ان بی رو ندیدم..ی دکتر طب سنتی ک کارش خیلی عالیه گفته بود تا ۳ونیم طبیعیه نمیدونم چرا میفرستن امینو 

ان تیم بالا بود 

چند بود؟الان بارداری مال همین نی نی بالا بود؟

من نگران آنومالی ام 

وای منم ازمایش غربالگری دوم دادم خیلی استرس دارم نمیدونم چی چی مارکر اسمشو یادم رف

نگران نباش انشالله ریسکات همه پایینه..اگ هم خدایی نکرده بالا بود و گفتن آمینو اصلا نگران نباش انگار دیگ این ریسکا عادی شده برای بیشتریا بالا میشه و انگار امینو دادن ی چیز روتین شده تو ایران 

چند بود؟الان بارداری مال همین نی نی بالا بود؟ من نگران آنومالی ام 

اره عزیزم دوقلوعه یکیش یکونیم بود یکیش سه و نیم ولی دکتر سونوگرافی با اینکه جای معتبریم بود خیر سرش توی برگه سونو درست مشخص  نکرده بود ان تی کدوم قل بالاس مجبور شد دکترم از هردو امینو  بگیره ک حدود ۵ تومن هزینش شد بجز درد و ایناش ک پدرم دراومد ک خداروشکر سالم  بودن

حیوان مورد علاقم: اکسم

اره عزیزم دوقلوعه یکیش یکونیم بود یکیش سه و نیم ولی دکتر سونوگرافی با اینکه جای معتبریم بود خیر سرش ...

گیری افتادیم بخاطر این خطاهای انسانی منم روزی ک‌رفتم واسه ان تی دستگاهشون قطع و وصل میشد همش ژل رو دل من خشک‌شد بچه هی میچرخید اخرشم من با چشم اشکی اومدم بیرون...خدارو شکر عزیزم ک‌سالمن انشالله بسلامتی بغلشون کنی دیگ این‌نگرانی ها تموم بشه ب منم گفتن ک تا ۳ونیم هم‌طبیعیه از قلبم نیست ولی تو ان تی ک‌شوک بهم وارد شد انگار دلم نمیخواد انومالی برم رفتنی ک میرم ولی دلم میخواست بارداری بدون استرسی داشته باشم‌ک نشد 

گیری افتادیم بخاطر این خطاهای انسانی منم روزی ک‌رفتم واسه ان تی دستگاهشون قطع و وصل میشد همش ژل رو د ...

انشاالله همچنین شما گلم اصلا نترس تا خدا هست ی برگ از درخت نمیفته استرس  بدتره

حیوان مورد علاقم: اکسم

2790
2778
2791
2779
2792