2821
2789
عنوان

کیش و قشم

174 بازدید | 16 پست

سلام خانما دوستایی ک به هردو جا سفر کردن بنظرتون کدوم بهتره؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیش عالیه و البته اگر دوست دارید خیلی بهتون خوش بگذره یه گونی پول نشمرده ببر

😂😂ینی با ۱۰میلیون خوش نمیگذره؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

قشم هم خیلی قشنگه خیلی جاهای دیدنی وعالی داره وپاساژهای خیلی پیشرفته افتتاح شده به تازگی امااگه ازلحاظ مالی هیچ مشکلی ندارید برید کیش چون بسیاااار لاکچریه همه چی انگار یه جزیره درخارج ازکشوره

قشم هم خیلی قشنگه خیلی جاهای دیدنی وعالی داره وپایاژهای خیلی پیشرفته افتتاح شده به تازگی امااگه ازلح ...

😂لاکچری ک نیستم ولی یبار میرم به دیدنش میارزه🤣🤣

😂لاکچری ک نیستم ولی یبار میرم به دیدنش میارزه🤣🤣

البته برید ولی خوب قیمتهااونجاکمی عجیب وغریب روبه بالاست انشاءالله خوش بگذره البته مراقب کرونا هم باشید که درکمینه

البته برید ولی خوب قیمتهااونجاکمی عجیب وغریب روبه بالاست انشاءالله خوش بگذره البته مراقب کرونا هم با ...

چشم ممنون 

بنظرت با ۱۰ میلیون بریم اونجا میشه خوش گذروند؟

چشم ممنون  بنظرت با ۱۰ میلیون بریم اونجا میشه خوش گذروند؟

با تور میای ؟ 

یا ده تومن برای هتل هست ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
با تور میای ؟  یا ده تومن برای هتل هست ؟

نه باتور میام نفری یکو نیم میدیم تور ۱۰تومنم با خودمون میاریم

چشم ممنون  بنظرت با ۱۰ میلیون بریم اونجا میشه خوش گذروند؟

تازگی نرفتم عزیزم ولی بستگی به قیمت‌ هتل ها ومراکز تفریحی وخریدش داره اماخوب به نسبت بدهم نمیشه میتونی بری تجربه کنی اماقبلش زمینه سازی کردم شوک نشی

تازگی نرفتم عزیزم ولی بستگی به قیمت‌ هتل ها ومراکز تفریحی وخریدش داره اماخوب به نسبت بدهم نمیشه میتو ...

هتلو اینا با توره ۱۰ تومن جدا میبرم