2777
2789
عنوان

کیا تو هفته ۹ باردارین؟؟؟

106 بازدید | 12 پست

وضعیتتون چطوره 

من صبح و شب بالا میارم دیمیترونم میخورم

وزنم کم شده 

هیچ غذایی دوس ندارم 

تنگی نفس و تپش قلب دارم 

فقط با درد و بیحالی صبحمو شب میکنم شبم و صبح 😩🤕🤒😷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من از اول بارداریم تا هفته ۱۵ تهوع داشتم وزنم کم کردم،دو هفته س مولتی ویتامین میخورم بهتر شدم،تهوعم فقط از غروب شروع میشه،کم کم بهتر میشی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
منم همین بودم هفته ۱۶ هستم یکم بهتر شدم ولی ن زیاد صب ک تهوع و بالا آوردن هست خوب میشم دوباره شب شرو ...

آخه میگن تهوع با پایان ۳ ماهگی خوب میشه نمیدونم درسته یا نه

عزیزم من از اول بارداریم تا هفته ۱۵ تهوع داشتم وزنم کم کردم،دو هفته س مولتی ویتامین میخورم بهتر شدم، ...

ای کاش منم زودتر بهتر شم 

خدا همه اونایی ک باردارن ان شاالله سالم و سلامت نگه داره

از هفته ۷ بدحالیام شروع شد

من چون تجربه یه روزشو نداشتم برام عجیبه..اما بخاطر اینکهششکمم خیلی گندهذشده بود دوماه آخر خیلی خیلی اذیت شدم..اما بازم بااسن حال دلم برا اون دوران تنگه..فکرشو بکن که دوماه نشسته بخوابی و از این ور به اونور نتونی بشینی بخاطر درد استخوان واژن وتنگی نفس شدیدو...

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..