2777
2789
آره عزیزم. بعد از نماز مغرب و عشا انجام بده. اول دعا کن قران لخون سر سجاده ات اون دعا رو تک تک برای ...

ممنونم‌گلم..دعاکنید ک‌خودم این ماه باردارباشم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ممنونم‌گلم..دعاکنید ک‌خودم این ماه باردارباشم

ان شاءالله باردار میشی عزیزم. نسخه شبخ بهایی در مورد ایه 31 سوره رعد رو حتما حتما حتما انجام بده. معجزه است عزیزم. توکلت به خدا فقط باشه. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاءالله باردار میشی عزیزم. نسخه شبخ بهایی در مورد ایه 31 سوره رعد رو حتما حتما حتما انجام بده. مع ...

عزیزم من دیروز آزمایش دادم منفی شدم انتقال جنین داشتم..میخوام ببینم شما آیه ۳۱ سوره رعد انجام دادین‌چجوریه برام توضیح بدیین اشتباه نکنم..ممنونت میشم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم من دیروز آزمایش دادم منفی شدم انتقال جنین داشتم..میخوام ببینم شما آیه ۳۱ سوره رعد انجام دادین‌ ...

سلام دوست خوبم. دورت بگردم که دلت گرفته. فقط به خدا نگو خدایا چرا نشد. اگه تا حالا هم میگفتی از امروز دیگه نگو. گریه کن با خدا حرف بزن اما به خدا نگو چرا. به خدا منم ناامید بودم. اوضاع شوهرم نا بسامان بود. یه هفته قبل از مثبت شدن تزمایشم جواب ازکایش دوباره همسرم رو گرفتیم با اینکه داروها دو برابر شده بود اما تاثیری نشد... کارمون فقط گریه بود امیدم قطع شده بود اما شوهرم میگفت من امیدم به آیه قرانیه که به کمرت بستی. 

با وضو باش. سعی کن همیشه با وضو باشی. در طول روز انجام بده. شب نباشه. قمر در عقرب نباشه. رو به قبله باش و حتما باید پاک باشی. ایه رو به صورت مقطع بنویس. ایه (ولو ان قرانا... الامر جمعیا) از روی قران بنویس که اشتباه نشه. اینجوری بنویس:و ل و ا ن ق ر ا ن ا.... حروف رو جدا جدا بنویس. 

با مداد بنویس. با اتود نباشه. با خودکار نباشه. 

بعد کاغذ رو تا کن.دور تا دورشو چسب بزن. لای یه شال نازک یا روسری بذار و ببند به کمرت. حتما باید به پهلوی راستت بسته شه. حواست باشه اگه جا به جا شد درستش کن. من فقط دستشویی و حموم باز میکردم. دائم الوضو باش. الهی به حق ایه ایه قران مامان میشی. اصلا نترس یکی مثل خودت بوده که باردار نبوده و خدا بهش لطف کرده. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
سلام دوست خوبم. دورت بگردم که دلت گرفته. فقط به خدا نگو خدایا چرا نشد. اگه تا حالا هم میگفتی از امرو ...

ممنونم عزیزدلممم با حرفات اروم شدم بخدا..اشکال نداره بذارمش داخل از این کیف کوجیکا با کش پهن دور کمرم ببندم؟؟ گفتن دستشویی اشکال نداره چون با حروف مقطعه هست..خیلی ممنونم الهی خیر  ببینی خیلی قشنگ گفتی ممنونم ازت..دعام کن خیلی..معجزه بشه که طبیعی مادرشم

ممنونم عزیزدلممم با حرفات اروم شدم بخدا..اشکال نداره بذارمش داخل از این کیف کوجیکا با کش پهن دور کمر ...

نمیدونم عزیزم. توی نسخه اش که نوشته به کمر ببندین. حالا نحوه اش رو بچه های نی نی سایت به من اینجوری گفتن. 

اصلا نترس. توکل کن به خدا بعد از پاک شدن این کارو انجام بده. ان شاءالله که اولین دوره مامان میشی. 

راستش من یه خوابی هم دیدم... توی خواب بهم گفتن رطبا جنیا رطبا جنیا... خرما بخور جانم. سوره حضرت مریم رو بخون. استغفار کن. حتما باردار میشی. من مطمینم. ماه صفرم داره تموم میشن ان شاءالله ربیع الاول بارداری. منم دعات میکنم 

نمیدونم عزیزم. توی نسخه اش که نوشته به کمر ببندین. حالا نحوه اش رو بچه های نی نی سایت به من اینجوری ...

ان‌شاالله حتمااا عزیزم‌با دعای خیرت گلم دیگ هم‌میزارمش توی شال میدوزمش..ممنونم ازت..چشم میخوام‌ بعد جله حدیث کسا تموم شد چله دعای توسل بگیرم..ختم بسم الله الرحمن‌الرحیم بحق بسم الله...شروع کنم اول خداا..اون خوابی دیدی معنیش چی بوده؟؟ یعنی میشه منم خدا معجزه کن بارداربشم طبیعی..میخوام روزی ۱۰۰صلوات بفرستم واسه امام زمان

ان‌شاالله حتمااا عزیزم‌با دعای خیرت گلم دیگ هم‌میزارمش توی شال میدوزمش..ممنونم ازت..چشم میخوام‌ بعد ...

من اون روزا با شوهرم سوره حضرت مریم میخوندیم. توی یه ایه خدا به حضرت مریم بعد زایمانش میگه خرما "رطبا جنیا"بخور. منم خواب دیدم سونو داده بودم توی خواب. به دکترم نشون دادم گفت یه چیزای ریزی توش هست... گفتم چیکار کنم خندید و گفت رطبا جنیا... همین طور که دور میشد گفتم دیگه چیکار کنم به پشت نگاه میکرد و میرفت فقط میگفت رطبا جنیا... 

اون دوره من خرما میخوردم. شوهرمم از چند ماه قبل به خاطر مشکل اسپرم عرق کاسنی. یه دفعه به ذهنم رسید بهت بگم واسه خرما. 

برای امام زمان صبح ها بعد نماز صبح یه یس و یه زیارت ال یاسین بخون. معجزه است. به عنوان اکسیر اعظم معروفه. 

ببین هیچ دردی نیست که درمان نداشته باشه. باید قبول و باور کنیم که قران شفاست. خدا توی قران میگه زن حضرت زکریا رو اصلاح کردیم و باردار شد. چون اینها کسایی بودن که در خیرات سبقت میگرفتند و... 

حالا بخوای ایه اشو برات میفرستم. فقط اعمال واحبتو به موقع انجام بده. صدقه بده و کار خیر کن. حتی اینکه یه لیوان اب دست شوهرت بدی. 

سنت خدا که تغییر نمیکنه. اگه ما هم در خیرات سبقت بگیریم خدا مشکل باروری ما رو هم حل میکنه. 

من اون روزا با شوهرم سوره حضرت مریم میخوندیم. توی یه ایه خدا به حضرت مریم بعد زایمانش میگه خرما "رطب ...

ممنونم..حتما میخونم..میخوام‌چله سوره یس بگیریم هدیه به امام زمان شهید ابراهیم هادی و شهدای مدافع حرم...با خلوص نیتت برام دعاکن خواستی اسمم تو خصوصی بهت میگم جانم..چشم‌خرما هم‌میخورم حداقل شده روزی پنج‌تا.سوره یس خیلی دوست دارم..ان شاالله حاجت بگیرم..چندسال منتظرم عزیزم خدا ان شاالله نگاهی بهمون بیندازه بحق ائمه..دلم ارومم با اینکار ک میخوام انجام بدم با سوره رعد..ممنونم عزیزم بهم دلگرمی میدی..الان نی نی چی داری گلم

ممنونم..حتما میخونم..میخوام‌چله سوره یس بگیریم هدیه به امام زمان شهید ابراهیم هادی و شهدای مدافع حرم ...

عزیز دلم درخواست دوستی دادم. خوشحال میشم کنارت باشم. من خیلی تنهام.خیلی سختی کشیدم خوشحال میشم حداقل بتونم با چیزایی که یاد گرفتم دوست خوبمو اروم کنم.