2777
2789
عنوان

اولاپلکس

1532 بازدید | 6 پست

نظرتون چیه  کسی تا حالا انجام داده ؟

من همین الان موادش رو موهامه و یکساعت دیگه باید بشورم موهام توسط دکلره و سشوار نابود و فوق العاده کشسان بود الان بعد یک ساعت باید بشورم خدا کنه موهام ترمیم شده باشه دو ملیون هزینه کردم 😧😑

گفت: میشه نری 😪پرسیدم چرا ؟ گفت اخه برنج خیسوندم 😐

چند درصدش رو گرفتی؟ موادش رو خودت خریدی یا ارایشگر خودش زد؟ 

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣
چند درصدش رو گرفتی؟ موادش رو خودت خریدی یا ارایشگر خودش زد؟ 

عزیزم درصدی نیست که چند نمونه داره من مارک خود اولاپلکس رو ۱۵۰ میل گرفتم دوتومن خودم تو خونه زدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترميم كننده ى مو از برند كراستاس براساس بلندى مو بين پنجاه تا شصت مرتبه ميشه ازش استفاده كرد و مو ا ...

ممنون عزیزم من که فک کنم اخر مجبور شم کراتین کنم نابود شده موهام 

عزیزم درصدی نیست که چند نمونه داره من مارک خود اولاپلکس رو ۱۵۰ میل گرفتم دوتومن خودم تو خونه زدم&nbs ...

چرا عزیزم از شماره 1 تا 5 داره

1 قوی ترینش 

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣