2777
2789
عنوان

بیماری دوقطبی

150 بازدید | 10 پست

بچه ها دعا کنید مریض داریم الان چندساله واقعا ازبین رفتیم .... متاسفانه مریضیش دو قطبیه  اعصاب و روان. واقعا خیلی خسته هم خودش اذیت میشه هم  ما ...  دعا کنید واسش جوان ۲۷ساله الان ۵ساله اینطوره...  هرکسی میتونه امشب براش دعای توسلی  دعای امن یجیبو بخونه ممنونم . انشالا همه مریضا خوب بشن. 🙏😔😔😔😔😔

وقتی زندگی را از یخ میسازی پس برای آبشدنش گریه نکن👌😊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

انشاالله که خوب میشه

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چجوریع مگ

دوشخصیتی دودیقه خوب دودقیه بعد عصبی رفتارهاش و حرف هاش باهم تناقض داره 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چجوریع مگ

غذا نمیخوره.  به زور باید بهش بدیم. نمیخوابه. داره از بین میره.‌.. پرخاش گره. افسردگی داره. توهم میزنه. خودکشی میکنه چندبار نجاتش دادیم  درکل در حال خودش نیست .😔همش باید هواسمون بهش باشه. 

وقتی زندگی را از یخ میسازی پس برای آبشدنش گریه نکن👌😊