2777
2789

بیخود گفته 😳 مگه الکیه به یه بهونه ای این دفعه دست پیش و بگیر یه تهمتی چیزی بزن بندازنش بیرون

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخود گفته 😳 مگه الکیه به یه بهونه ای این دفعه دست پیش و بگیر یه تهمتی چیزی بزن بندازنش بیرون

نمیتونم چیری ب

م یکی از هم کلاسیامونم رده دخترع اونم

یخ فروش جهنم~
زورم نمیریه بهش 

یعنی جمعیت کلاس وایمیستن ب زدنه تو نگاه کنند؟ ترسو باشی تو زندگیت باختی! سعی کن تنهایی نری کلاس اگه میترسی! من جات بودم آبروشو میبردم

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

[QUOTE=157752871]نمیتونم چیری ب م یکی از هم کلاسیامونم رده دخترع اونم[

خب ببین باید زرنگ باشی قبل اینکه اون بیاد تو رو بزنه به قول خودش تو قبل کلاس یا بعد کلاس جلوی همه جیغ بزن بگو برو این پیشنهاد و به مادرت بده خودت میدونی دیگه باید چی کار کنی دختری مثلا ها یکم سیاست داشته باش

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
نبابا بیشتر دشمن تراشی میشه

نه بابا دشمن تراشی چی خجالت نمیکشه دختر مردم و تهدید میکنه عجب رویی داره