2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اتو مو فقطططط رمینگتون البته یکم گرونه 

اگه نمیتونی پرنسلی فوق العادست،منم موهام فره با هر اتویی زدم لخت نمیشه کامل،اما پرنسلی عالیییییییه تا وقتی حموم نرم حالتش نمیره 

مکس و این چرت و پرتا فقط پول هدر دادنه

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
اتو مو فقطططط رمینگتون البته یکم گرونه  اگه نمیتونی پرنسلی فوق العادست،منم موهام فره با هر اتو ...

میخوام موهام سفت وایسته خیلی نرم نشه بچسبه به سرم

پرنسلی اینجوریه یا رمینگتون؟

میخوام موهام سفت وایسته خیلی نرم نشه بچسبه به سرم پرنسلی اینجوریه یا رمینگتون؟

اینکه میخوای نچسبه به سرت باید طوری اتو کنی که پف داشته باشه

اگه سفت باشه که دیگ زبره، زیبا نیس اصن

من دوست دارم موهام لخت و نرم بشه و واقعا با پرنسلی میشه

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
دی جی کالا پرینسلیو ناموجود زده

من چند ماه پیش دیدم بود

البته من قبلا مدل پوست ماریشو خریده بودم که تو خیلی از ارایشگاها هم دیدم استفاده میکنن،اونو دیگ اصن ندارن هیچ جا

ولی یع مدل جدیدش اومده که ویبره داره،اون میگن از پوست ماری هم بهتره

اره الان دیدم کلا همشو ناموجود زده،ولی تو بازار هست 

اتوی من اینه