2777
2789
عنوان

🌸،،،شعر،،،🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 91 پست
ای دوست به دوستی قرینیم ترا هرجا که قدم نهی زمینیم ترا در مذهب عاشقی روا نیست که ما عالم به تو بینیم ...

همچنان چشم به چشمان تو دارم ای دوست
گوشه چشمی بنما بر دل زارم ای دوست
هر شبم نقش تو ماه شب چشمان من ست
روزها در شب هجرت بشمارم ای دوست

کـیـسـتـم؟یـک تـکـه تـنـهـایـی...
آن کس که بَدَم گفت، بَدی سیرتِ اوست وان کَس که مرا گفت نِکو؛ خود نیکوست! حالِ متکلم از کلامش پیداست ...

دل خوش از آنیم که حج میرویم 

غافل از آنیم که کج میرویم

کعبه به دیدار خدا میرویم

او که همین جاست کجا میرویم 

حج بخدا جز به دل پاک نیست 

شستن غم از دل غمناک نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آن کس که بَدَم گفت، بَدی سیرتِ اوست وان کَس که مرا گفت نِکو؛ خود نیکوست! حالِ متکلم از کلامش پیداست ...

پیوسته دلم ز جور خویشان، ریش است

وین جور و جفای خلق، از حد بیش است

بیگانه به بیگانه، ندارد کاری

خویش است که در پی شکست خویش است

پیوسته دلم ز جور خویشان، ریش است وین جور و جفای خلق، از حد بیش است بیگانه به بیگانه، ندارد کاری خ ...

ای چَرخ همان گیر که از جورِ تو مُردیم؛
هر دَم اَلَمی بر اَلَم افزودنِ ما چیست...

#‍ وحشی-بافقی  

🍁🍂🍁

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
ای چَرخ همان گیر که از جورِ تو مُردیم؛ هر دَم اَلَمی بر اَلَم افزودنِ ما چیست...! وحشی-بافقی# &nbs ...

ای چرخ که با مردم نادان یاری

هر لحظه بر اهل فضل، غم می‌باری

پیوسته ز تو، بر دل من بار غمیست

گویا که ز اهل دانشم پنداری

ای چرخ که با مردم نادان یاری هر لحظه بر اهل فضل، غم می‌باری پیوسته ز تو، بر دل من بار غمیست ...

نه هر درخت تحمل کند جفایِ خزان
غلامِ همتِ سَروم که این قدم دارد...
حافظ

🍁🍂🍁

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
فراق ِیار که پیش ِتو؛ کاه برگی نیست؛ بیا و بر دل ِمن بین که کوه اَلوند است...! #سعدی ‍   ...

‌‌ بازآ ... که در فراقِ تو چشمِ امیدوار...

چون گوشِ روزه دار، بر الله اکبر است...

ای چَرخ همان گیر که از جورِ تو مُردیم؛ هر دَم اَلَمی بر اَلَم افزودنِ ما چیست... # ‍ وحشی-بافقی&nb ...

اى چرخ ز گردش تو خورسند نيم

آزاد كنم كه لايق بند نيم

گر ميل تو با بى‏خرد و نااهل است

من نيز چنان اهل و خردمند نيم

‌‌ بازآ ... که در فراقِ تو چشمِ امیدوار...  چون گوشِ روزه دار، بر الله اکبر است... ‌

آه! تا کِی زِ سفر باز نیایی؛ بازآ!
اشتیاقِ تو مرا سوخت کجایی، بازآ!

#‍ وحشی-بافقی

🍁🍂🍁

زُلفِ او برده قرارِ خاطر از من یادگاری من هم از آن زلف دارم یادگاری بیقراری... #شهریار ‍  🍁 ...

تو کافر دل نمی بندی نقاب زلف و میترسم
که محرابم بگرداند خم آن دل سِتان ابرو ....

اى چرخ ز گردش تو خورسند نيم آزاد كنم كه لايق بند نيم گر ميل تو با بى‏خرد و نااهل است من نيز چنان ...

دورِ گردون گَر دو روزی بَر مُرادِ ما نرفت؛
دائما یکسان نباشد حالِ دوران؛ غم مخور...

#‍ حافظ

🍁🍂🍁

ای چرخ که با مردم نادان یاری هر لحظه بر اهل فضل، غم می‌باری پیوسته ز تو، بر دل من بار غمیست ...

بی تو شهرم قفس‌است‌ای همه‌آزادی من
غم مراهمنفس‌است ای تو همه‌شادی من

بی تو آوارم و در خویـش فرو ریخته ام
ای هـمه سقف و ستون و هـمه آبادی من

تو کافر دل نمی بندی نقاب زلف و میترسم که محرابم بگرداند خم آن دل سِتان ابرو ....

گر تو پری چهره نپوشی نقاب
توبه یِ صوفی به زیان آوری...!

#‍ سعدی

🍁🍂🍁

بی تو شهرم قفس‌است‌ای همه‌آزادی من غم مراهمنفس‌است ای تو همه‌شادی من بی تو آوارم و در خویـش فرو ریخ ...

هرگز اندر همه عالم نشناسم غم و شادی
مگر آن وقت که شادی خور و غمخوار تو باشم...

#‍ سعدی

🍁🍂🍁