2777
2789
عنوان

عدد بتا کم 😔

364 بازدید | 39 پست

روز موعد که یکشنبه بود ۴۱ عددش 

چهارشنبه که ۷۲ ساعت بعدش میشه دادم ۱۶۴ شده 

بازم کمه نه؟ 

کلا ۳ روزع تاخیر دارم 😔

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قبل موعدت بی بی زدم بودی؟؟؟من دو روز مونده زدم هاله انداخته خیلی ضعیف میترسم برم آزمایش بدم...

نه دو روز بعد تست زدم 

روز موعد به اصرار دکتر ازمایش دادم

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
کم نیس چرا یه سری زیاده پس عددشون  نگران نباشم؟

انقددنبال این علائم ها نباش استرس بخودت نده بارداری انشاللهسالم وصحیحم بدنیامیاد 

دختربهاری ام باپسرپاییزی میشیم یه زوج خوشگل  
عزیزم قبل موعدت بی بی زدم بودی؟؟؟من دو روز مونده زدم هاله انداخته خیلی ضعیف میترسم برم آزمایش بدم...

برو از بده هاله داره بارداری 

دختربهاری ام باپسرپاییزی میشیم یه زوج خوشگل  
کم نیس چرا یه سری زیاده پس عددشون  نگران نباشم؟

نه واسه من تازه بعد ی هفته تاخیر شد ۴۰۰ دکترم نبود از ی دکتر دیگه پرسیدم منو ترسوند ۴۸ ساعت بعد شد ۸۰۰ رفتم پیش دکتر خودم گفتم کمه گفت نه خیلیم خوبه چون تو نازایی داشتی طبیعیه کم باشه مهم اینه موقع تکرار زیاد شده

مامان دوتا دخمل ناز 😍

عزیزم اصلا ربطی ب عدد ندارن برای هر نفری فرق داره من سر بارداری اولم بتام با چند روز تاخیر ۱۲۰ بود تقریبا مثل بتای شما دخترم هم صحیح و سلامتیالان باردارم بنام با یه هفته تاخیر ۵۰۰۰ بود ببین چقدر تفاوت داره ولی بازم بچم سالمه طبق سونوگرافی ها

پس نگران نباش مهم اینه دو برابر شده 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن