2777
2789
عنوان

استرس معاینه بکارت!!

| مشاهده متن کامل بحث + 8088 بازدید | 48 پست

تخت نیست ی صندلی دوتا رکاب داره هر طرف میشینی پاتو باز‌میکنی میزاری رو‌ اونا زور میزنی میبینه 

شوهرتم اخرسر‌ میتونی صدا کنی بیاد تو بهش شفاهی میکه ک‌پرده‌داری‌و مدلش مثلا‌ حلقوی یا... 

اگرم بخوای کتبی گواهی میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتی برا منم بعدش بیا بگو چجوریه منم میخوام برم 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

میری رو تخت معاینه دکتر یه نگاه میکنه نه درد داره نه زور میخواد با یه نگاه میگه نوع بکارت چطوره تو برگه سلامت برات مینویسه، من نه خودمون نه خانواده شوهرم رسم داشتن اما برا اینکه بفهمم چه نوع هست رفتم😅😉 

زور زدن نداره ها فک کنم ! اون مال زایمان طبیعیه !

😂😂😂

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

البته من برای ی کار‌ دیگه رفتم‌ خودم خواستم‌ ببینم پردمو نامزدمو خودم  صدا کردم‌ بیاد براش توضیح بده دکتر 

گواهیی کتبی ام‌ هرکاریش کردم گفت نمیخوام کلی ام دعوام کرد😂

تو پسری😡😡😡 @نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     لغوش کنید لطفا

راست میگی؟؟؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
زور اونجوری ک نمیزنی خیلی راحته فقط یکم آدم خجالت میکشه همین 

بام چه خجالتی .دکتر زنانه من اقا هست.

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭