2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

اون که صورتی پوشیده شمایی؟اخه من عاشق رنگ موهاش شدم دیشب هم تویه تاپیک دیدم خواستم تگ کنم ازتون بپرسم روم نشد☺

میشه بگین رنگتون چه رنگیه؟آمبره هست؟

همون___delbar___هستم تعلیق شدم😑🤦‍♀️
اون که صورتی پوشیده شمایی؟اخه من عاشق رنگ موهاش شدم دیشب هم تویه تاپیک دیدم خواستم تگ کنم ازتون بپرس ...

اره گلم ریشه موهام دراومده گلم شبیه امبره شده هایلایت کرده بودم برای ۷ماه پیش عروسیم الان دیگه ریشش دراومده این طوری شده

اره گلم ریشه موهام دراومده گلم شبیه امبره شده هایلایت کرده بودم برای ۷ماه پیش عروسیم الان دیگه ریشش ...

خیلی خوشگل شده اتفاقا😍😍

نمیدونی چه رنگی بود که خواستم برم ارایشگاه بگم بزاره برام میخوام مثل همین بشه.

خیلی خوشگل شده اتفاقا😍😍 نمیدونی چه رنگی بود که خواستم برم ارایشگاه بگم بزاره برام میخوام مثل همین ...

مرسی چشمات زیبا میبینن عزیزم 

ببین منکه الان موهامو کوتاه کوتاه کردم بذار چندتا از عکسا موهامو بفرستم برات هعی تغییر رنگ داده ب مرور 

من میخام برم توی موهام عین هایلایت اکستنشن کنم اگ توام دوس داری میتونی اینکاروکنی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
شب عروسیمه ب بین این بعد چندماهه ک رنگم رف فقط لایتام مونده

عزیزم چقدرنازی❤😍

انگاربه مرور خوشرنگ تر هم شده.اولش خیلی خوشگله ولی هرچی گذشته بازم قشنگ شده من از عکست اسکرین گرفتم به ارایشگرم نشون بدم.اگه دوس نداری پاکش کنم؟