2777
2789

قبلا که با هم در ارتباط بودیم خیلی آنلاین میشد هم اینستا و هم واتساپ ولی الان خیلی خیلی کم شده، دلم میخواد برگرده و التماس کنه و مثل خودش یهویی ولش  کنم ، اون دو تا طلاق داشته و من مجرد، خیلی بهش کمک کردم و یه بار بعد از دعوا زد زیر همه چی، چند روز پیش هم دعوامون شد گفتم برو پیش عشقت، چندبار عصبی شد و دو روز بعدش گفت من یکی دیگه رو دوست دارم و برو دنبال زندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه قبلنم تاپیک زدی درموردش 

بهت گفتم بی تفاوت باش خودش برمیگرده

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

دو تا طلاق چجوری؟؟ هزدو رفتن زیر یخ سقف؟ 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

خوب دیگه جای بحثی نمونده این معلومه نمیخوادت 

اراده داشته باش از زندگیت کامل حذفش کن

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

ببین عزیزم کلا حرف از عشق و دوست داشتنای سابق خوب نیست ولی چرا فکرتو به این چیزا مشغول میکنی تومیگی کمکشم میکردی اگه کسی قدرتو بدونه میمونه اگرم نه که بهتر زودتر از زندگیت بره بعدم چرا با کسی که دوتا طلاق داشته دوستی این اقا اگه دوست داشته ولت نمیکرد اگرم برگرده و مثلا دلت میخواد تو تمام کننده باشی چیز زیاد مهمی نیست اتفاقا اگه  کلا بره بهتره فکرت ارومتره .ذهنتو بااین چیزا خراب نکن دوست خوبم 

سلام بهار 

اشتباهی که من کردم رو تو نکن... ببین منم هر دفعه رفت و برگشت بهش فرصت دادم.اونقدر براش خوب بودم که از چشمش افتادم،من ۵ سال عمرم رو گذاشتم تو این رابطه و الان ۳۰ هستم طرف وقتی با من بود با یکی دیگه هم در رابطه بود و من بی خبر،الان عاشقش هست و میخواد باهاش ازدواج کنه دختره ۱۸ سالشه،می دونی من الان چه حالی دارم؟منو از همه جا بلاک کرده و داره زندگی خودشو میکنه،در صورتی که کوچکترین بدی به حقش نکرد اما با اوج نامردی ولم کرد،بهار تو هم با این آدم ادامه نده،ببین اگه مشکل نداشت ۲ دفعه طلاق نمیگرفت،قدر خودتو بدون بهار و بدون ارزشت بیشتر از اینه،نزار توی یه رابطه اشتباه بمونی و بعد نگاه کنی به گذشته و سنت رفته باشه بالا و فرصت هاتو از دست داده باشی،می دونم دوسش داری می دونم چون خودمم تموم این چیزا رو تجربه کردم بهار،اما قوی باش و دیگه باهاش ادامه نده، تایپک های قبلی منو بخون ببین ۱ ماهه زندگیم جهنمه بهار،برام دعا کن