2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرس جانم  نرسیدم

نذاشته هنوز تازه میگه چجوری بزارم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

بچه ها تا اسی از آتلیه بیاد ،، بگم، 

توروخدا برام دعا کنید نینیم سالم و سلامت بدنیا بیاد، پریروز دوباره خو نریزی داشتم، ایندفعه خیلی شدید...  ۲۴ ساعت بیمارستان بستری بودم🤕

میشه خواهش کنم یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرستین😔ممنونم🌹

یادم باشه یه تاپیک بزنم با عنوان نحوه گذاشتن عکس در نی نی سایت🤪

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بیا @mayazndi    

😎😍جون که اومدم

عجقولی تست کرونا دادما منفی بودش 😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز