2777
2789
عنوان

شیردهی

94 بازدید | 10 پست

سلام مامان ها 

میگم نوزاد باید شیر سینه رو کامل تخلیه کنه بخوره ؟

بچه م اول های خوردنش خیلی محکم میک میزنه شیر میخوره اون آخرا خیلی یواش یواش 

یعنی سیر میشه؟؟

من بهش کمکی شیر خشک هم میدم

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

بچه ها من اصلا شیر از سینم بیرون نمیریزه در حالت عادی  که شیر نمیدم مادر شوهرم میگه شیرت خوب نیست😔راسته؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه ها من اصلا شیر از سینم بیرون نمیریزه در حالت عادی  که شیر نمیدم مادر شوهرم میگه شیرت خوب نی ...

نه بابا 

این مادر شوهرا زیاد حرف میزنن 

به منم میگه شیرت ابکیه

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

عزیزم فکش خسته میشه

وضعیت مالیت خوبه شیر خشک بده بعد سه ماه دیگه سینه اتو نمیگیره تمایل نشون میده به شیر خشک 

اگر وضعیت مالیت معمولی هستش سینه اتو بده هرچی بیشتر میک بزنه شیرت بیشتر میشه 

نه بابا  این مادر شوهرا زیاد حرف میزنن  به منم میگه شیرت ابکیه

منکه بچه م دو روزه است. دوتا سینه مو میمکه، هیچ باید سی میلی لیتر شیرخشکم بخوره تا سیرشه بخوابه😥

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
عزیزم فکش خسته میشه وضعیت مالیت خوبه شیر خشک بده بعد سه ماه دیگه سینه اتو نمیگیره تمایل نشون میده ب ...

کمکی شیر خشک میدم ولی عذاب وجدان میگیرم 

میگم چرا شیر خشک میدم 

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 
منکه بچه م دو روزه است. دوتا سینه مو میمکه، هیچ باید سی میلی لیتر شیرخشکم بخوره تا سیرشه بخوابه😥

منم همین طور 

اون هواهای شیر خوردن خوب میک میزنه بعدش انگار خسته میشه خیلی یواش یواش میک میزنه 

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

من مادرموشوهرم ازروزاول شیرخشک دادن اخه سزارین بودم سینه هام ورم کردن نمیتونست نوکشوبگیره الان دوماهشه عادت کرده ب شیرخشک خیلی کم سینه امومیگیره من میدوشم توهم سعی کن بدوشی بدی بخوره ولی شیرخشک کم بده چون وابسته میشه 

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..