2777
2789
عنوان

امروزیه پسرکم سن خیلی نگام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 67 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اومدم بدونم این پسر قیافه از زیر ماسکو چه جوری تشخیص داده😟

فقط چشمام پیدابود تازه ازدندون پزشکی میومدم دهنم بی حس تازه کجم شده بودیه وضع فجیعی حرف میزدم ولی خدایی صدام خوبه ناشناس زنگ بزنه اگه ج بدم مزاحم میشه

من یکی از شهرستانای تبریزم😁 ملکان میشناسی؟

اره میشناسشم خوشوقتم😄گوزلیم گل بیزیم روضمیزه اوردا چوخ ده تاپا بیلسن😂

بیدانا چرشاب باقلا بلیوه بیدانا دا چای گوته توت او آوروادلارا😂

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
اره میشناسشم خوشوقتم😄گوزلیم گل بیزیم روضمیزه اوردا چوخ ده تاپا بیلسن😂 بیدانا چرشاب باقلا بلیوه بی ...

والاه منیم شانسیم یخدو بَیَنمَزلَر منی 😂😂😂 

دیرم چی گارداشین زادین یخدو؟😬😶🤣🤣🤣🤣

شوخی# 😂

خخخ بعضی پستا خوندم یاد خودم افتادم نوه عموم 5 سالشه بهم میگه تو انگار عروسک برقی عزیزممم

پسر عمم هم 8 سالشه میگه تو شوهر تو ول کن من بیام بگیرمت

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

شاید باورتون نشه منم دیروز یه پسره بهش میخورد راهنمایی باشه همش نگام میکرد اخرم افتاد دنبالم با دوستش. دلم میخاست بزنم در گوشش لهش کنم . من اصلا بی بی فیسم نیستم ریزه هم نیستم .قدش تا بازومم نمیرسید بخدا 

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
والاه منیم شانسیم یخدو بَیَنمَزلَر منی 😂😂😂  دیرم چی گارداشین زادین یخدو؟😬😶🤣🤣🤣🤣 شوخی ...

یو یخده 

بیدانا اتام(پییدر بوزورگوم😐)وار ایستیسن اونه؟😂

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

من  به کم سن و سالا اصن اهمیت نمیدم ،که از محل نذاشتن شاید متوجه شن که به حساب نمیان و نمیخورن بهمون و... ،کلا هم مهم نیست، ولی خب ی حس بدی هم داره که کمتر از سنت میخوری ،یا پسر بچه هستن تقریبا و ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز