2821
2789

من میخونم.دعا کنید برای تو دلیم صدای قلبشو بشنوم.دیروز بیبی چکم مثبت شد

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من و دوستم سر يه پسر قهر كرديم دوست پسرش اومد كلى پيام به من داد من جوابش و ندادم بعد گفت زهرا (اسم دوستم) اونجاى منم نيست منم دلم نيومد به دوستم بگم بعد از مدت ها گفتم بهش كه پسره چقدر عوضى بود حتى اين حرف هم زده با من قهر كرد با پسره نه!!!!!!!!

تورو خدا دعائي چيزى ميدونين بخونم شايدباهام اشتى كنه خيلى دوستش داشتم😞😫

خيلى تنها شدم دارم دق ميكنم

من میخونم.دعا کنید برای تو دلیم صدای قلبشو بشنوم.دیروز بیبی چکم مثبت شد

قبول باشه التماس دعا عزیزم.ان شاءلله،

ان شاءلله که در پناه الله باشه و ۸ماه دیگه تو بغل بگیریش و زندگیتونو شادتر کنه

من و دوستم سر يه پسر قهر كرديم دوست پسرش اومد كلى پيام به من داد من جوابش و ندادم بعد گفت زهرا (اسم ...

عزیزم دوستتون داره اشتباه میکنه شما چرا حرص میخوری ان شاءلله که خودش زود متوجه میشه و میاد آشتی

قبول باشه التماس دعا عزیزم.ان شاءلله،  ان شاءلله که در پناه الله باشه و ۸ماه دیگه تو بغل بگیری ...

من خوندم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز