2777
2789
عنوان

بی بی چک 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 83 پست
ممنون گلم پس 5 روز دیگه بزنم خوبه؟ 

بله عالیه

ان شاءالله تاپیک مادر شدنت رو بزنی💙

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من اوایل بارداربم نمیدونستم اینقد درد پری داشتم ک هرلحظه میرفتم چک میکردم ک پری اومد یا نه هیچ خب ...

من راضیم حتی اگه باردار نباشم لااقل پری بیاد ک این دردام تموم شن

نمیدونی یه هفتس چقد درد دارم... 😔

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

من راضیم حتی اگه باردار نباشم لااقل پری بیاد ک این دردام تموم شن نمیدونی یه هفتس چقد درد دارم... 😔

من مطمنم بارداری 

چون منم همینجور بودم هرلحطه فک میکردم پری میاد منتظرش بودم

خدایا شکرت🙏🏽

دکتر من نوشت واسه سوهرم

واس هفته دیگه نوبت برداشتم از دکترم 

همونجا میگم واسش بنویسن 

اگه اسپرم ضعیف بود چقد طول میکشه معالجه کردن و بد از چن وقت میگن اقدام کنی؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

اینا همشون اینجورین عزیزم شوهر منم میگفت من سالمم مشکلی ندارم  گفتم انقدر مطمئنی برو یه آزمایش ...

حالا من برعکس شما شوهرم ازمایش دادگفت مشکلی نداره خیلیم عالیه ولی من پلی کیستیک بودم

خدایا شکرت🙏🏽

بله عالیه ان شاءالله تاپیک مادر شدنت رو بزنی💙

انشاءالله.... 

واسم دعا کن گلم 😔

واس هفته دیگه نوبت برداشتم از دکترم  همونجا میگم واسش بنویسن  اگه اسپرم ضعیف بود چقد طول ...

من ک مشکلی نداشت شوهرم ولی نمیدونم تا ببینی چقد مسکلش طول میکشه یه پقت عمل بخاد 

البته انشالا ک هیچ مشکلی نیست و همین ماه تاپیک  بیبی مثبت میزنی

خدایا شکرت🙏🏽

اینا همشون اینجورین عزیزم شوهر منم میگفت من سالمم مشکلی ندارم  گفتم انقدر مطمئنی برو یه آزمایش ...

خیلی بده بخدا چرا مردا اینجورین اخه😔

حتی چن بار اوایل بهم گف تو حامله نمیشی فقد بخاطر تنبلی تخمدان 

خیلی تو ذوقم خورد فقد اینماه خدا خدا میکردم ک حامله شم و بهش ثابت کنم ک منم میتونم مادرشم😔حتا خودش اینماه فک می‌کرد من باردارم با ذوق واسم بیبی خرید... 

من مطمنم بارداری  چون منم همینجور بودم هرلحطه فک میکردم پری میاد منتظرش بودم

مرسی عزیزم ک دل گرمم میکنی 

شما ک یه فرشته کوچولو تو وجودت داری واسم دعا کن خدا بمنم یکی از فرشته هاشو بده😔

از صب گریه میکنم ک بیبیم منفی شده...  گفتم هفته دیگه برم دکتر دارویی چیزی تجویز کنه شاید جواب ...

منم دیروز کلا کارم گریه بود.دو روز عقب انداختم روز سوم ک خاستم بی بی چک بزنم پریود شدم.خیلی حالم گرفته شد

ان شاالله شما بارداری. توکلت بخدا باشه. فردا پسفردا دوباره یکی بزن

حالا من برعکس شما شوهرم ازمایش دادگفت مشکلی نداره خیلیم عالیه ولی من پلی کیستیک بودم

چقد درمان طول کشید گلم؟ 

مرسی عزیزم ک دل گرمم میکنی  شما ک یه فرشته کوچولو تو وجودت داری واسم دعا کن خدا بمنم یکی از فر ...

اتفاقا میتونم پنجاه درصدی بهت بگم باردار باشی نینیت پسره 😂😂چون منم وروجکم پسر بود ک بتا دیر رفت بالا 

خدایا شکرت🙏🏽

من ک مشکلی نداشت شوهرم ولی نمیدونم تا ببینی چقد مسکلش طول میکشه یه پقت عمل بخاد  البته انشالا ...

مرسی گلم ایشالا... 

حتمن مجبورش میکنم از بده