من 31 روز از پریودیم گذشته ینی با امروز میشه دو روزه ک عقب انداختم دردای پریودیو دارم مخصوصن درد س. ینه شدید
صب بیبی زدم منفی شد ینی دیگه باردار نیستم؟😔
این ماه خیلی مطمئن بودم ظاهرن دوباره ناامید شدم...
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
عزیزم چرا ناامیدی من سه روز عقب انداختم بعد بی بی منفی و بازهم دوباره بعد هشت روز بی بی زدم م ...
خدا کنه همینطور باشه...
اینهمه درد دارم لااقل ارزششو داشته باشه و باردار باشم
این یک هفته خیلی درد سینه دارم مخصوصن سینه چپم حس میکنم یه چیزی حالت غده داخلش هس
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت آزمایش داده؟من بعد یکسال باردار شدم تا هشت ماه نمیدونستم شوهرم واریکوسل بود و اسپرم ضعیف
نمیاد آزمایش بده
باید کجا ببرمش واس آزمایش؟از چه دکتری بخام آزمایش بنویسه؟
به حرفهایی که اینجا میزنن، سه روز زودتر، دو روز جلوتر نشون میده! گوش نکن
بهترین زمان بیبی چک ۵روز تا ۱۲ بعد از موعد هست
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ولی این اولین باره حساس و سنگین شدن و خیلیم درد میکنن
عزیزم عجله کردی به حرفهایی که اینجا میزنن، سه روز زودتر، دو روز جلوتر نشون میده! گوش نکن بهترین زم ...
ممنون گلم پس 5 روز دیگه بزنم خوبه؟
اره والا من ک نسد اینجوری هشت روز بعد موعد مثبت شد
آخه هر چیزی علمی باید باشه
بعضیا یه چیزی میگن برای خودشون، جوونا هم باور میکنن🤦♀️
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دفترچشو ببری دکتر خودتم براش آزمایش مینویسه آزمایش اسپرمه باید بره آزمایشگاه حتما بفرستش ممک ...
خداکنه بیاد چون اون فک میکنه مشکل از منه...