2821
2789
عنوان

بیاید یه لحظه🥺

66 بازدید | 8 پست

عاقا من با یه پسری چن ماهه مثه رفیقیم(ابجی داداش😂) بگما اون یکی دیگرو دوس داره و کات کردن

و منم الان کم کم وابستش میشم:)

و اون محبت میکنه زیاد ولی من اصلا بهش محبت نمیکنم 

و بهم برگش گف با شوخی که محبت بلد نیسم فلان

ولی من میخوام از حدش خارج نشم

بنظرتون چیکار کنم؟حق با اونه؟

مرسی که خوندین🥺❤

سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط بدون ازدواج خواهر و برادر حرام ست😉

حیف شد واقن😂🤦🏼‍♀

سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒
چرا دوست شدی باهاش؟ دلیلت چیه؟

خیلی خوبه بام حرفامو درک میکنه🥺

خیلی خوبه بام حرفامو درک میکنه🥺

میدونم چی میگی اما این ارتباط که همیشگی نیس. تو هم نخوای ولش کنی اون ولت میکنه میره. و تو میمونی و دلتنگی و ناراحتی

پس چرا رابطه ای رو شروع میکنی که به روحت و قلبت صدمه میزنه؟

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
میدونم چی میگی اما این ارتباط که همیشگی نیس. تو هم نخوای ولش کنی اون ولت میکنه میره. و تو میمونی و د ...

پس بنظره توهم در حده معمولی بمونیم بهتره؟

پس بنظره توهم در حده معمولی بمونیم بهتره؟

ربطی به معمولی بودن یا خیلی ویژه و خاص بودن نداره. 

حرف من اینه که سهم تو در نهایت از این دابطه ناراحتی و تنهایی و دلشکستنه.

بعدش برای اینکه اینو فراموش کنه با یکی دیگه آشنا میشی  اونم یا ولت میکنه میره یا تو ازش خوشت نمیاد و کات میکنی و تمام. ولی بازم تویی که تنها میشی و ناداحتی نصیبت میشه آخرش که چی؟ 

نمیدونم چند سالته ؟ خواهر برادر داری یانه؟ اما احساست رو نده دست پسرا. اونا فقط دنبال یه چیزن.... و وقتی بهش میرسن یا نمیرسن میرن و گم و گور میشن. 

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه