2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه🥺

66 بازدید | 8 پست

عاقا من با یه پسری چن ماهه مثه رفیقیم(ابجی داداش😂) بگما اون یکی دیگرو دوس داره و کات کردن

و منم الان کم کم وابستش میشم:)

و اون محبت میکنه زیاد ولی من اصلا بهش محبت نمیکنم 

و بهم برگش گف با شوخی که محبت بلد نیسم فلان

ولی من میخوام از حدش خارج نشم

بنظرتون چیکار کنم؟حق با اونه؟

مرسی که خوندین🥺❤

سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط بدون ازدواج خواهر و برادر حرام ست😉

حیف شد واقن😂🤦🏼‍♀

سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒
چرا دوست شدی باهاش؟ دلیلت چیه؟

خیلی خوبه بام حرفامو درک میکنه🥺

خیلی خوبه بام حرفامو درک میکنه🥺

میدونم چی میگی اما این ارتباط که همیشگی نیس. تو هم نخوای ولش کنی اون ولت میکنه میره. و تو میمونی و دلتنگی و ناراحتی

پس چرا رابطه ای رو شروع میکنی که به روحت و قلبت صدمه میزنه؟

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
میدونم چی میگی اما این ارتباط که همیشگی نیس. تو هم نخوای ولش کنی اون ولت میکنه میره. و تو میمونی و د ...

پس بنظره توهم در حده معمولی بمونیم بهتره؟

پس بنظره توهم در حده معمولی بمونیم بهتره؟

ربطی به معمولی بودن یا خیلی ویژه و خاص بودن نداره. 

حرف من اینه که سهم تو در نهایت از این دابطه ناراحتی و تنهایی و دلشکستنه.

بعدش برای اینکه اینو فراموش کنه با یکی دیگه آشنا میشی  اونم یا ولت میکنه میره یا تو ازش خوشت نمیاد و کات میکنی و تمام. ولی بازم تویی که تنها میشی و ناداحتی نصیبت میشه آخرش که چی؟ 

نمیدونم چند سالته ؟ خواهر برادر داری یانه؟ اما احساست رو نده دست پسرا. اونا فقط دنبال یه چیزن.... و وقتی بهش میرسن یا نمیرسن میرن و گم و گور میشن. 

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه