2777
2789
عنوان

iui

99 بازدید | 15 پست

دوستان  برلی  زمان انجام  iuiحتما  باید دکتر دستگاه سونو هم همون لحظه داشته باشه  تا  تزریقش دقیق  باشه؟؟؟

یا  همون نزریق  خالی رو اون لحظه انجام دادیو فقط

منم ميخام بدونم عزيزم 

شما اي يو اي کجا ميخاي انجام بدي مشکلتون چيه؟

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انجام دادم منفي شد ولي دكترم گفت سونو نميكنم چون ممكنه اون ماده اي كه براي سونو استفاده ميشه خوب نباشه و يجور مانع بشه انجام نداد همونجوري تزريق كرد

خداياشكرت....❤️ 
منم ميخام بدونم عزيزم  شما اي يو اي کجا ميخاي انجام بدي مشکلتون چيه؟

من پلی کیستیکم  عزیزم

همون داخل آزمایشگاه  دکترم میاد انجام  میده

ولی  داخل اینستا  میبینم  که  بعضی دکترها  همون لحظه از طریق  سونو میبینن تزریق رو کجا دارن انجام  میدن

برام سوال شده

من انجام دادم منفي شد ولي دكترم گفت سونو نميكنم چون ممكنه اون ماده اي كه براي سونو استفاده ميشه خوب ...

اهان

پس حتما  سونو  نمیخواد

شک کردم  که  نکنه  جایی  که نیرم استاندارد  نباشه

اهان پس حتما  سونو  نمیخواد شک کردم  که  نکنه  جایی  که نیرم استاندا ...

نه عزيزم اي يو اي چون مشخصه كه بايد به رحم تزريق بشه نيازي نيست توي اي وي اف بخاطر اينكه بتونن جنين رو درست انتقال بدن حتما از سونو استفاده ميكنن

خداياشكرت....❤️ 
نه عزيزم اي يو اي چون مشخصه كه بايد به رحم تزريق بشه نيازي نيست توي اي وي اف بخاطر اينكه بتونن جنين ...

عزيزم مراقبت خاصي بعد اي يو اي ميخاد؟

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
نه عزيزم دقيقا مثل نزديكي ميمونه فقط بعدش بايد نيم ساعت دراز بكشي مراقبتي هم نداره

امپول شياف هم استفاده ميکني؟

بعدش شياف ميدن كه بايد استفاده بشه

ممنونم عزيزم شما چند بار انجام دادي؟