2777
2789
عنوان

درد دل میخوام

121 بازدید | 12 پست

من سرما خوردم امشب حالم خوب نبود 

شوهرم شبا کولر روشن میکنه امشب گفتم سردمه نکن هی نغ زد منم ناراحت شدم 

حالا اگه اون مریض باشه یا ناراحت من کلی هواش رو دارم همش مراقبشم اما اون امشب اصلا براش مهم نبود حتی نگفت ببرمت دکتر 

قهر کردم اومدم تو پذیرایی بخوابم  

🥰😍😍😉🙃

عزیزم ،اینو به خیلی ها گفتم:

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند

تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

ببین گلم،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوعات مختلفشون رو گوش بپکن.

تو این مسیر کمکت میکنه ان شاءالله 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم حرفاتو بزن بعضی مردا بلد نیستن خیلی چیزارو  بگو ببر دکتر دارو بیار کولرو خاموش کن اگه ...

خب خودش باید بفهمه من مریضم اذیت نکنه قبلا اینطوری نبود نمیدونم چرا اینطوری میکنه 

خیلی بهم برخورد 

🥰😍😍😉🙃
دلم نمیاد چند وقت پیش حالش بد بود اینقدر دورش چرخیدم اینقدر بهش محبت کردم 

آخ امان از دل

منم خیلی مهربونی میکنم به شوهرم هرچی مریًضی باشه میگیره میاره ولی خدایی اونم جون میده من مریًض میشم

انشاالله همسرت سر عقل بیاد بعدا بگو بهش ناراحت شدی واقعا زن و شوهر بهم نیاز دارن

آخ امان از دل منم خیلی مهربونی میکنم به شوهرم هرچی مریًضی باشه میگیره میاره ولی خدایی اونم جون میده ...

قبلا خوب بود اما این دفعه اصلا عین خیالش هم نبود الان هم گرفته خوابیده 

دلم شکست 😔😔😔

من از حال بد نمیتونم بخوابم 

شیطونه میگه خودم پاشم برم دکتر الان

🥰😍😍😉🙃
قبلا خوب بود اما این دفعه اصلا عین خیالش هم نبود الان هم گرفته خوابیده  دلم شکست 😔😔😔 من از ...

شاید فکرش مشغول یجا دیگه بوده 

بیدارش کن حالتو ببینه بعد باهاش برو دکتر

هیچوقت تنها کاری نکن یاد میگیره که نباشه

من هیجا تنهایی نمیرم که خودشو مسئول همچی بدونه

من تقریبا همه جا تنها میرم مگه بیکار باشه با هم بریم

مادر بزرگم میگه زن باید ناز و نیاز باشه حتی اگه همه کار بلدی بگو بیا باهم انجم بدیم مردونه نباش

وقتی ناز نکنی و نیاز به مرد تو کارات نداشته باشی اونم دور میشه میگه اونکه همه کار میکنه منو میخاد چکار

مادر بزرگم میگه زن باید ناز و نیاز باشه حتی اگه همه کار بلدی بگو بیا باهم انجم بدیم مردونه نبا ...

آخه من معمولا جایی نمیرم اگه سرکار برم با ماشین خودم میرم 

مهمونی هم بخاطر کرونا نمیرم شاید دو هفته یه بار با خواهرم یه دوری تو بازار بزنم 

دکتری چیزی هم باشه خودم میرم 

🥰😍😍😉🙃