2777
2789

منم خیلی دوسدارم بدونم .نخ سوزن ابن سینا انجام دادم فقط  اولین بچه درست درامد دومی نمیدونم.

واسه مامانم.مادرشوهرم گرفتم درسسست درامد.

واسه شوهرم گرفتم هرچی برامن درامده بود برااون هم درامده بود برام باعث تعجب بود.

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش شیرین خ درسته

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
ابن سینا چی؟

ابن سینا فقط قبل بارداری رو نبض درسته 

تو بارداریش که رو شکمه چرته

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
نه توخود بارداری هم میشه انجام داد رودست نه شکم.شماانجام دادی؟

نه تو بارداری نمیشه فقط قبله بارداریه بله استادشم من 😂😂😂