2777
2789
عنوان

دور سر پسر

324 بازدید | 24 پست

سلام بچها من از وقتی پسرم دنیا اومد چقدر استرس دارم خدایا پسرم دور سرش تولدش ۳۴ بود دوماهگی ۳۹ بود الان دوماه و یازده روزشه بردمش دکتر شده ۴۰ خیلی نگرانم توروخدا راهنمایی ام کنید

من برای مراقبت از رقیه از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و بیاکه اونجا کلی پدر و مادر دیگه هم هستن.

https://gahvare.net/i/5f707fb915479

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

عزیزم این اپلیکیشن نصب کن خیلی کمکت میکنه

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا شش ماهگی باید هر ماه انگار دو سانت دور سر زیاد بشه یعنی ماهی دو سانت 

البته ما خانوادگی سرمون یکم بزرگه ولی من استرسی ام میترسم چون از وقتی دنیا اومد دکترا بهم استرس دادن تایپک های قبل نگاه کنی

ببخشيد شما تو كامنتاتون پرسيده بوديد در مورد ملاج نوزادتون

دختر منم الان ٤ماهو ١٥روزشه خودم احساس كردم ملاجش خيلي بازه بردم دكتر اونم تاييد كرد تيروييد و ويتامين دي هم چك كردم مشكلي نداشت

شما وضعيت بچتون چطور شد؟؟

ببخشيد شما تو كامنتاتون پرسيده بوديد در مورد ملاج نوزادتون دختر منم الان ٤ماهو ١٥روزشه خودم احساس ك ...

من الان پسرم ۹ ماهشه دکتر بردمش گفت ک ملاج اش خوبه تیروئیدش هم خیلی خوب بود مشکلی نداشت ولی پسر من تا پشت سرش باز بود ک دکتر گفت ملاج خلفی تا ۴ ماه بسته میشه ک شد و جلو سرش هنوز نرم اگه تیروئید نداره نگران نباش

من الان پسرم ۹ ماهشه دکتر بردمش گفت ک ملاج اش خوبه تیروئیدش هم خیلی خوب بود مشکلی نداشت ولی پسر من ت ...

سلام من روزي چندبار ميام ني ني سايت رو چك ميكنم ب اميد جواب شما

خيلي ممنون ك جواب داديد

دختر من ملاج جلوييش خيلي وسيع هست تيروييد هم چك كردم مشكلي نداشت شما دكتر تشخيص داد يا خودتون؟ 

دكتر خرفي از كنترل تكامل ب شما نزد؟

بعد مال شما ميشه دقيق بگيد چطور بود

من الان پسرم ۹ ماهشه دکتر بردمش گفت ک ملاج اش خوبه تیروئیدش هم خیلی خوب بود مشکلی نداشت ولی پسر من ت ...

سلام خانم ببخشید الان شرایط پسرتون چطوره؟تاپینگ هاتونو خوندم بچه منم دقیقا همینطوره

لطف کنید جداب بدید

ببخشيد شما تو كامنتاتون پرسيده بوديد در مورد ملاج نوزادتوندختر منم الان ٤ماهو ١٥روزشه خودم احساس كرد ...

سلام عزیزم 

شما چکاردکردین 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.