2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کدو تنبل میگیرم داخلشو خالی نی کنم توش شمع میزارم، اینقدر خوشگل میشه😍

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

من امسال بخاطر کرونا به دخترم گفتم بیرون نمیریم یه دو تا فعلا لامپ هالوینی خریدم کوچولو میخوام یه سری کدوهای کوچولو بخرم و یه سری شکلاتهای هالوینی و یه کارتن هالوینی بزارم که دخترمم تو خونه خوشحال باشه . میتونم عکس اون تا  چراغ عروسکیو بفرستم ببینی

با پارچه خورده ها یه چیز عجق وجق درست کن 

نصف صورتتم با سیاه گریم کن 

یه چوب سیاه بلند هم درست کن 

یه کدو حلوایی هم بگیر 

تامام

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

جشن هالویین به ما ربطی نداره 😂

ب کیا ربط داره پس؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

من همین الان گفتم کریسمس نزدیک بود بخورنم تو ک هالووینه دیگه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم