2777
2789
گلم لوبریکنت که مشکلی نداره محلول در اب راهش قرص های استروژنی اشکال نداره اجیل و کلا مغز هارو زیا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اصلا 

من هفته بعد عمل دارم موقع معاینه خیلی میترسیدم خودمو سفت میکردم دکتر گفت نکنه واژنت کلا بسته باشه تا رحم  اینجوری گفت بیشتر ترسیدم ممکنه کسی اینجوری باشه؟

من هفته بعد عمل دارم موقع معاینه خیلی میترسیدم خودمو سفت میکردم دکتر گفت نکنه واژنت کلا بسته باشه تا ...

منم قبل عمل همینجوری بودم عزیزم.. اما بعد عمل راحت شدم.. منم این ۱ سالو نیم هر چی ژل و چیزایی ک میگفتنو انجام دادم اما هیچی درست نشد.. چنتا دکتر هم رفتم اما تاثیری نداشت.. کاش زودتر از اینا میرفتم و خودمو اذیت نمیکردم.. 

من هفته بعد عمل دارم موقع معاینه خیلی میترسیدم خودمو سفت میکردم دکتر گفت نکنه واژنت کلا بسته باشه تا ...

فکر نکنم عزیزم.. مگه میشه همچین چیزی؟ پس آدم چجوری پریود میشه اگه کامل تا رحم بسته باشه؟🤔

فکر نکنم عزیزم.. مگه میشه همچین چیزی؟ پس آدم چجوری پریود میشه اگه کامل تا رحم بسته باشه؟🤔

منم همینو بهش گفتم شما قبل عمل تلاش کردینو نشد یا چون میترسیدی نمیتونستی؟

عزیزم پیش هر متخصصی بری بفهمه واژینسموسی  میگه بیا هایمنکتومی اطلاعاتشون راجب این مسئله بسیار ...

عزیزم واقعا ازت ممنونم که راهنماییم کردی مشکلم واژینیسم بود