2777
2789
میشه توضیح بدی چجوری بود بعد عمل درد داشتی؟ چن روز بعد خوب شدی؟ بستریم شدی؟

درد که نداره عملش خیلی کم طول می کشه چیزی حالیت نمیشه من بیمارستان دولتی انجام دادم خیلی استرس داستم ولی خداروشکر چیزی حالیم نشد یک روزم بیشتر طول نکشید شب بستری شدم  صبح انجام دادم بعدازظهر مرخص شدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اون با این فرق داره ابن تنها راهش عمله واژینسموس فرق داره

عزیزم پیش هر متخصصی بری بفهمه واژینسموسی 

میگه بیا هایمنکتومی

اطلاعاتشون راجب این مسئله بسیار ضعیف

من هزارتاااا کیس دیدم هایمنکتومی کردن

خوب نشدن یه سری هم بدتر شدن

باید اول واژینسموس درمان شه

الان مشکل ما ضخیم بودن هایمن نیست

با هایمنکتومی مشکل رفع نمیشه

تازه طبیعی پاره شه خیلیم حس قشنگ تری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پیش هر متخصصی بری بفهمه واژینسموسی  میگه بیا هایمنکتومی اطلاعاتشون راجب این مسئله بسیار ...

عزیزم پرده من خیلی کلفته جوری که خیلی محکم باانگشتم فشار دادیم فقط یه کوچولو سوراخ شد 

عزیزم پیش هر متخصصی بری بفهمه واژینسموسی  میگه بیا هایمنکتومی اطلاعاتشون راجب این مسئله بسیار ...

آره خیلی حس قشنگیه ما که تجربش نکردیم ولی من از همون سالی که ازدواج کردیم این عملو  انجام دادم کلا بدنم خشک موقع رابطه همیشه ژل لوبریکانت  استفاده می کنم که خیس بشه ادیت نشم اگه بدون ژل انجام بدم که اصلا نمیشه بیشتر وقتا اگرم بشه با عذاب وسوزش شدید 

عزیزم پرده من خیلی کلفته جوری که خیلی محکم باانگشتم فشار دادیم فقط یه کوچولو سوراخ شد 

انگشت با الت فرق میکنه

دیدی یه کوچولو سوراخ شد😍

شتابشون فرق میکنه

کلا فرق میکنه

نمیدونم شاید واقعا نیاز باشه

من که معاینه نکردم

فقط میگم دکترا اطلاعاتشان راجب این مسئله بسیار ضعیف و چون خییییلی دیدم این عمل و اشتباه انجام دادن

تذکر دادم

ای وای امان از دکترا 😩💚🙏 سلامت باشی همیشه

انشاالله 😍😍ممنون خانومی خیلی دلم میخواد بدون نیاز به ژل انجام بدم ولی کلا بدنم خشکه یبارم به دکتر زنان گفتم فقط قرص هورمونی میدن نمی دونم راه یگه ای داره 

انشاالله 😍😍ممنون خانومی خیلی دلم میخواد بدون نیاز به ژل انجام بدم ولی کلا بدنم خشکه یبارم به دکتر ...

گلم لوبریکنت که مشکلی نداره محلول در اب

راهش قرص های استروژنی

اشکال نداره

اجیل و کلا مغز هارو زیاد بخور

زیاد شستشو نده

قرص انتی هستامین زیاد مصرف نکن

سوند بهت وصل کردن؟

ن عزیزم.. صبح ناشتا رفتم بیمارستان ساعت ۱۲ عمل شدم و ۶ هم ترخیص شدم.. عمل راحتیه..تا ۳ روز بعد عمل کمو بیش خونریزی داره..من فقط همون روز برای ادرار اذیت شدم ک فردا دردم خوب شد کامل

مشکلت حل شد؟

تا ۱ ماه دکترم گفت نباید رابطه داشته باشی ک بعد معاینه اجازه داد.. آره شکر خدا.. هنوزم ی کم ترس دارم اما راحت شدم دیگه..منم تقریبا ۱ سالو نیم با خودم کلنجار رفتم ک بتونم این موضوع رو حل کنم و موفق هم نشدم.. ب خودم میگم کاش زودتر از اینا میرفتم..چون مغز آدمو نابود میکنه از بس ک ب این موضوع فکر کردم